Welkom bij Vakantiehuis in Zwitserland

Chalet in ZwitserlandWelkom op de website van ons Vakantiehuis Chalet Marijke, een rustig en vrijstaand aan een bergbeek gelegen chalet in Zwitserland in Berner Oberland (ruim 870 km van Utrecht). Het chalet heeft een grote tuin (ruim 450 m2) en staat in het buurtschap Matten (een paar honderd inwoners), van de gemeente St. Stephan in het Skigebied Adelboden-Lenk en Gstaad-Saanenland.

Het chalet in Zwitserland kan gedurende het gehele jaar gehuurd worden. In de winter is het mooi skiën in Lenk- Adelboden of Gstaad (tientallen liften), langlaufen of snowboarden, de ski bus stopt vlak bij het chalet. In het voorjaar, najaar en de zomer is Chalet Marijke een ideaal vertrekpunt voor wandelen of andere sportieve activiteiten zoals (raften, paragliding etc.).

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, met als extra Nederlandse satelliet Smart-TV, SONOS en een Internet / WIFI aansluiting voor internet.

Het chalet is een tweegezinswoning en is geheel (op)nieuw ingericht. Het chalet bestaat uit een benedenwoning voor maximaal 4 personen en een bovenwoning voor maximaal 7 personen.

De beneden en bovenwoning kunnen apart gehuurd worden, maar natuurlijk ook het gehele huis met 11 bedden.

Aan de voorzijde van het chalet is er ruim voldoende parkeergelegenheid met twee parkeerplaatsen. Tevens hebben we rond het chalet een ruime tuin van 450m2 met een groot zonneterras en tuinmeubelset.

Naast de benedenwoning is een groot terras met een barbecue, een grote ronde tuinbank en tafel waar lekker gegeten kan worden. Een tuinhuis met tuinspullen en een barbecue en een nieuwe verwarmde skiruimte voor skispullen, natte skikleding en skischoenen etc.

De supermarkten zijn in Lenk (Coop, Landi en Dorfladen Läuchli) en Zweisimmen (Aldi, Coop, Migros en Landi) allebei maar 5-10 minuten rijden. Op 3 minuten rijden is in St. Stephan een warme bakker met kruidenierswaren.

Het treinstation is op 500m (loop)afstand (stopt alleen op verzoek).

Het chalet is gevestigd in het kleine boerenbuurtschap Matten (met restaurant zeer nabij) aan het uiteinde van het Fermeldal in gemeente St. Stephan en is aangesloten op twee grote skigebieden. Op drie kilometer afstand is de dichtstbijzijnde skilift te vinden van het skigebied (skibus op 100 m afstand van het chalet) Gstaad. Het tweede skigebied op vijf kilometer afstand is Adelboden Lenk. In de winter is het nog niet zo druk als in Oostenrijk. Beide gebieden zijn zeer makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, de skibus stopt 100 m vanaf het chalet of met de auto.Er is een kortingskaart - de zogenaamde Simmecard - via het toerismebureau (of vooraf in overleg) voor korting en vrij busreizen in Lenk en naar Gstaad Ski Region.

Voor verdere vragen of reserveringen of vragen kunt u contact opnemen met;

Ko Smidt Tel: 06 27082675 na 19 uur of Whats App.