Wilkommen

Haus Tendler

Rust, natuur, avontuur, bergen, sport, gezelligheid.
Geniet van een heerlijke vakantie in Oostenrijks Nationalpark Hohe Tauern.  

Ervaar het Nationalpark Hohe Tauern

Beleef de adembenemende natuur van de HoheTauern

Trek er op uit in de schitterende omgeving van Haus Tendler en geniet van de heerlijke rust en ruimte.

Sagritz im Möltall

Hier kom je echt tot rust in de natuur. Wandel door de bergen voor een adembenemend uitzicht op de Grossglockner of bezoek de Hoch Alpenstrasse van het Nationaal Park Hohe Tauern voor een fenomenale autotrip.

Heiligenblut

Heiligenblut am Großglockner ligt in het topje van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië. Het dorp is ingesloten tussen de bergtoppen van Oost-Tirol en het Salzburgerland, waardoor je vanuit Heiligenblut omgeven bent door prachtige uitzichten.

Over Haus Tendler

Vakantiehuis Haus Tendler is van alle gemakken voorzien en bevindt zich op een ideale locatie in de HoheTauern. Met een gezelschap van 1 of 2 keer 6 personen geniet je hier van de natuur, de rust en de prachtige dorpjes die het zuiden van Oostenrijk en noord Italië te bieden heeft. 

Haus Tendler bestaat uit twee woningen die elk plaats bieden aan 4-6 personen. Geboekt als combi (tot 13 personen) is het het ideale vakantiehuis om  als familie of vriendengroep met elkaar van een heerlijke vakantie te genieten. 

 

De plaatselijke supermarkt bevindt zich op enkele minuten rijden van ons huis. Ook zijn er in de omgeving voldoende eetgelegenheden en andere bezienswaardigheden voor een fijn dagje uit. 

 

DE OMGEVING

Een heerlijke alles-in-een vakantie in Karinthië

Haus Tendler is het perfecte vakantiehuis voor families (klein of groot) die zowel rust als gezelligheid zoeken tijdens hun vakantie. Bij ons begeef je je midden in de natuur en tegelijkertijd op niet al te grote afstand van de fraaie stad Lienz of een mooie route in de Alpen of  Dolomieten in Noord-Italië.

Wat onze gasten zeggen over hun verblijf:

Geen titel

Rated 5,0 out of 5

(Vertaald door Google) Twee verschillende maar erg leuke mooie appartementen 😊🥰👍

(Origineel)

Zwei unterschiedliche aber sehr schöne nette Wohnungen 😊🥰👍

Patricia Lintner