Rust, ruimte & gezelligheid!

reserveren

Hallo,

Wij zijn de familie Hogenkamp, bestaande uit Gerwin, Mariëtte, Bernet, Willemijn, Jorden, Gerson en Rudan, inmiddels uitgebreid met 4 schoonkinderen en 3 kleinkinderen. Nu is het niet zo dat ze allemaal hier wonen, maar gelukkig kunt u ze hier wel regelmatig tegenkomen :)

Zo met zijn allen runnen we hier met veel plezier boerderij en camping, de één wat meer hier, de ander wat meer daar, maar je moet het samen doen hè!

We begonnen in 2008 met onze camping, met veel plezier steeds wat aangepakt, veranderd, verbeterd en we hebben er nog steeds schik van! De boerderij bestaat al heel wat langer, al een heel aantal generaties boert er een Hogenkamp op deze plek, best bijzonder! 

We heten u graag welkom in het mooie Vechtdal!

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!.

Hoe er in 9 dagen 8 minibadkamertjes ontstonden

Lees meer

Overdekte speelschuur! Zon of regen, zo valt het nooit tegen. .

Fietsen en skelters genoeg onder 't afdak buiten, binnen leesvoer in de krantenbak, tafeltennissen zonder tegenwind, we gaan ervan uit dat niemand zich verveelt! En stel dat u jarig bent in de vakantie dan biedt zo'n schuur natuurlijk ook mogelijkheden (in overleg uiteraard.....;))

Lees meer
Onze beestenboel.

Onze beestenboel..

Wij willen graag dat ook kinderen die geen connecties hebben met het platteland kunnen genieten van het voeren van de geitjes, het aaien van poezen, het zoeken van eieren en wat er verder zoal te doen is.

Lees meer