Chalet op de Veluwe tot 7 personen op caravanpark De Hofstee.

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje op de Veluwe dan is ons chalet een geschikte locatie. Onze chalet is in maart 2019 geplaatst op De Hofstee, een rustig en mooi gelegen park in Nunspeet. Met de mooie omgeving van Nunspeet (water, bos en heide) en plaatsen als Harderwijk en Elburg op fietsafstand ook zeer geschikt voor jonge gezinnen en 50-plussers in voor- en na seizoen. De centrale verwarming en airco zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt verblijven in onze chalet. Waardoor u ook van de herfst- en winterpracht van de Veluwe kunt genieten. 




- De chalet is 12,4 bij 4 meter groot en heeft een woonkamer die voorzien is van een eethoek met 7 stoelen en een gezellige zithoek.

- In de keuken vindt u een volwaardig gasfornuis, koel/vries kast, afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker

- In de chalet zijn een drietal slaapkamers te vinden waarin 7 slaapplekken zijn. 

- Buiten is een leuk terras waar u beschut kunt zitten, daarnaast staat er sinds juni 2023 ook een overkapping waaronder u kunt zitten.

- Bij de chalet is plaats voor 1 auto, daarnaast vindt u in het schuurtje 2 damesfietsen die geschikt zijn voor de korte ritjes.

- De chalet is voorzien van een airco, daarnaast is er ook Centrale Verwarming aanwezig.

- Campingbedje en kinderstoel gratis op aanvraag aanwezig.

- Wifi, via eigen modem in de chalet

 

- Niet roken

- Geen huisdieren