Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

De Flierefluiter is een moderne comfortabele vakantiewoning voor 4-5 personen vlakbij de duinen. Met een ruime goed geoutilleerde open keuken, moderne inrichting, lekkere zithoek en comfortabele bedden is het binnen heerlijk toeven. De ruime besloten groene tuin met groot zonnig patioterras, picknicktafel, BBQ, tuin- en ligstoelen nodigt uit om veel tijd buiten door te brengen. Door de compleet glazen achterpui vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Hierdoor is het ook in het laagseizoen een heerlijke plek om te vertoeven.

Indeling woning
Volledig gelijkvloers en voorzien van vloerverwarming. Hal met kapstok. Badkamer met toilet, voetzitbad, dubbele wastafel, douche en wasmachine. Apart tweede toilet. Gecombineerde ruime zit- en eetkamer. Goed geoutilleerde keuken met oven/magnetron, vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat en ruime koelkast met vriesvak. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200 cm). Twee slaapkamers met een stapelbed (80x200 cm). Alle slaapkamers zijn voorzien van kastruimte.
Buiten: Ruime besloten, zonnige tuin met groot patioterras, grasveld, buitenberging, picknicktafel, tuinmeubilair en vuurkorf/BBQ.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 65 km Schiphol

65 km

Station 10 km Schagen

10 km

Snelweg-afrit 15 km Alkmaar

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Sint Maartenszee is een goed bewaard geheim. In de kop van Noord-Holland tussen Alkmaar en Den Helder is het de toegang tot een van de meest ongerepte stranden langs de Noordzeekust. Het duingebied is autovrij en de zee bereik je alleen wandelend of met de fiets. De Flierefluiter ligt verder vlakbij duinreservaat Het Zwanenwater, een uniek gebied met het grootste duinmeer van Europa en door de vogelrijkdom zeer geliefd bij vogelaars. Je kunt er heerlijke wandelingen maken. Wil je liever fietsen? Naast Noord-Hollandse klassiekers als een tocht door de bollenvelden, over de West-Friese Omringdijk en langs de vele molens liggen ook dorpjes als Camperduin, het kunstenaarsdorp Bergen en de Schoorlse duinen op fietsafstand. Verder zijn ook de steden Schagen en Alkmaar een bezoek waard.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 150 € bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting € 1,30 (2020) / € 1,32 (2021)
Optioneel: beddengoed (10,- ), pakket handdoeken/keukendoeken/badmat (5,-)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annullierungen sollen schriftlich bestätigt werden. Im Falle einer Annullierung nach Rechnungsstellung wird der 150 €, = der Anzahlung berechnet. Falls Sie annullieren innerhalb von zwei Monaten vor Mietbeginn ist 50% der Miete fällig. Im Falle einer Annullierung innerhalb eines Monats vor Mietbeginn wird der gesamte Mietpreis berechnet. Wir empfehlen Sie eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen. Annullierungen in Verbindung mit Covid 19 durch den ausländischen Mieter Wenn die Reise aufgrund von Reisebeschränkungen im Heimatland oder in den Niederlanden (geschlossene Grenze oder obligatorische Quarantäne infolge der Reise) nicht durchgeführt werden kann, gelten die folgenden Stornierungsbedingungen: - Bis vier Wochen vor der Abreise kann der Mieter die Reise kostenlos annullieren oder auf ein späteres Datum bis zum nächsten Kalenderjahr verschieben (sofern verfügbar und gegen Zahlung eines eventuellen Aufpreises, wenn es sich um einen teureren Zeitraum handelt). - In den vier Wochen vor der Anreise kann der Mieter die Reise gegen die Zahlung der Anzahlung von 150 Euro annullieren oder kostenlos auf einen späteren Termin bis zum nächsten Kalenderjahr verschieben (sofern verfügbar und gegen Zahlung eines eventuellen Zuschlags, wenn der Zeitraum teurer ist). - In allen Fällen müssen die Reisebeschränkungen von Covid-19 zum Zeitpunkt der Annullierung auf den offiziellen Regierungsseiten des Heimatlandes und der Niederlande angegeben werden. Die Beweislast hierfür liegt beim Vermieter. - Der Antrag auf Annullierung muss per E-Mail an den Vermieter geschickt werden. - In allen anderen Fällen gelten die regulären Annullierungsbedingungen.

meer informatie:

Verblijf:
- Verhuur van vrijdag-vrijdag
- Juli-augustus verhuur minimaal per twee weken (uitgezonderd de tiendaagse periode van 1-11 augustus 2023)
- Inchecken vanaf 15:00 uur, uitchecken voor 10:00 uur

Betaling:
- Borg €150
- Aanbetaling van €150 bij het boeken
- Resterend bedrag 8 weken voor aankomst


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-02-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2022

Sven W. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer leuke familievakantie

We hebben een hele fijne familievakantie doorgebracht in vakantiehuis De Flierefluiter. De accommodatie is zeer goed ingericht. Veel dank aan de eigenaren, de familie van Tilburg, voor de uitstekende communicatie vooraf. We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Gila B. uit Mühltal

5,0
5 5 5 5 5

Hier stimmt einfach alles!

Der Bungalow ist sehr gepflegt, komfortabel und geschmackvoll eingerichtet. Wir hatten einen wunderschönen Urlaub in ruhiger Umgebung und werden gerne wiederkommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Familie T. uit Stiens

5,0
5 5 5 5 5

Supermooi huisje van alle gemakken voorzien

Erg leuk huisje om je vakantie in door te brengen. Functioneel en praktisch ingericht, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Heel mooi met de glazen wanden, fijne keuken, ruime badkamer. Leuk ingericht met grappige details, zoals het sleutelkastje. Genoeg haken om spullen aan op te hangen, ruime koelkast met vriesvak, kastruimte genoeg en, heel fijn, horren voor de slaapkamerramen! Bovendien veel privacy in de mooie groene tuin, lekker zittend tuinmeubilair en een picknickbank om buiten hapje te eten. Ook hebben we 2x gebarbecued. In de schuur is alles aanwezig voor het buitenleven. 's Avonds genoten we van de konijntjes, die op bezoek kwamen in de tuin. Heerlijk rustig park, nog geen 7 minuten fietsen naar het strand. Mooie dorpjes in de buurt. Aanrader: bezoek de oude stad in Alkmaar, varen in Broek op Langedijk, winkelen in Callantsoog of Schoorl, wandelen in natuurgebied Zwanenwater of in de bossen bij Schoorl. Genieten van de zonsondergang bij het strand. Of gewoon fietsen door al die mooie dorpjes met bruggen en molens. Noord-Holland, pracht provincie! En een betere start iedere ochtend konden wij ons niet wensen vanuit De Flierefluiter.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Wilco, Jeanette en Leia B. uit Lunteren

5,0
5 5 5 5 5

Flierefluiter wat was je weer leuk?

Voor de tweede keer in de flierefluiter geweest. En het was wederom weer fantastisch. We voelden ons er meteen weer thuis. Huisje zag er nog net zo mooi uit als 2 jaar geleden. Alles wat je maar kan wensen is in dit huis aanwezig. Een fantastische sfeer. Goede keuken en badkamer met toebehoren. Een wasje draaien in de machine en een goede maaltijd in elkaar draaien is zo gedaan hier.
Alles is aanwezig.
Mooie tuin met groot terras. Fijne strandspullen zoals de bolderkar die onze dochter van 2 geweldig vond.
En desondanks dat het weer minder was als de vorige keer hebben wij ons prima vermaakt. Het huis is erg licht dus met donkere dagen is het ook heerlijk vertoeven. En met een kind is een indoor speeltuin in de hoek. Een dagje met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik is ook een aanrader.
En vakantie plaats Callantsoog geeft je zoiezo een vakantie gevoel. Zee, lekker eten en shoppen.
We hebben weer heerlijke vakantie gehad in de flierefluiter!!
We komen zeker weer terug om te flierefluiten. ?

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Saskia B. uit Houten

5,0
5 5 5 5 5

prima

Smaakvol met zorg ingericht, licht, ruime tuin met privacy, luxe terras, volledige moderne keuken en badkamer, wasmachine en zelfs in de schuur nog allerlei extra's.
Top verzorgd, goed schoon. Aanbevolen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

HIlbert-Jan & Anjelina S. uit Assen

5,0
5 5 5 5 5

Héérlijk!!!

Wat een fijn huis was jij Flierefluiter. Rust, warmte, licht en een huislijk gevoel gaf jij ons. Elke keer bij 'thuiskomst' voelde je als een warme deken. Super uitgeruste keuken waar je lekker kan koken, alles is aanwezig! Goede ruime badkamer, mooie slaapkamers met goede bedden. Rust op het park en het strand dichtbij. Je steekt even de weg over, loopt door het duinlandschap zo naar de zee. Echt een heerlijk verblijf waar we zeker nog eens terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Katja & Andreas uit Freiburg

5,0
5 5 5 5 5

Geschmackvolles Häuschen mit top Ausstattung

Sehr stilvolles und durchdachtes Ferienhaus mit allem, was man für einen schönen Urlaub braucht.
Alles gut gepflegt, sehr sauber, schnelle und unkomplizierte Kommunikation.

Der Bungalow liegt in einem Ferienpark, in dem man außerdem einen Tennis- und Badmintonplatz sowie eine Tischtennisplatte nutzen kann. Dünen und Strand sind traumhaft zum Joggen...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Holger T. uit Recklinghausen

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren wieder da.

Wir haben erneut Urlaub im Flierefluiter gemacht und uns erneut sehr wohl gefühlt. Wit haben nichts vermisst und der Bungalow war für uns eine Wohlfühloase. Die Vermieter haben den Terassenbereich erneuert. Es ist she schön geworden. Wir werden 2021 wiederkommen.
LG Fam. Titze

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Magnus S. uit Würzburg

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub in wunderbarer Unterkunft

Wir haben in 2019 einen unserer besten / erholsamsten Urlaube in De Flierefluiter verbracht. Das Haus liebevoll eingerichtet und sehr funktionell ausgestattet. Es hat an nichts gefehlt. Der Erholungseffekt hat bereits mit Betreten des Ferienhauses begonnen. Die Buchung hat reibungslos geklappt und die Informationen / Antworten des Vermieters haben wir in kurzer Zeit erhalten. Das war mit 100%iger Sicherheit nicht unser letzer Aufenthalt in De Flierefluiter - wir kommen sicher bald wieder. Wir waren mit unseren beiden erwachsenen Söhnen im Urlaub.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Jeanette B. uit Lunteren

5,0
5 5 5 5

Fantastisch!

Wat een heerlijk licht huis! Met een mooie tuin. Alles wat je hartje maar kan wensen voor een vakantiehuis is aanwezig!
Je kan koken, een wasje draaien, genieten van het mooie terras, en er was zelfs al koffie aanwezig! Haha.
Heerlijk die zeelucht! Je hoofd leegmaken, genieten van de konijnen in de tuin en de relaxte sfeer in het huis. Kortom je vergeet echt alles even als je in de flierefluiter bent! Heerlijke vakantie gehad!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Stephan uit 45130 Essen

5,0
5 5 5 5

Ein wunderschöner Urlaub

Das Ferienhaus ist wunderschön. Wir haben uns sehr erholt. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2018

Gregor uit 30159

4,9
5 5 4.5 5
Toon Duits

Recreatie bij uitstek

Zeer smaakvol en doordacht ingericht. De woning is afgelegen, in de zomer schijnt de zon tot ongeveer 21.30 uur. 10 minuten fietsen naar het mooie zandstrand, 10 minuten met de auto naar Callantsoog, ongeveer 40 minuten naar Alkmaar...

We hebben twee heerlijke weken in deze bungalow doorgebracht en zullen zeker nog eens komen...

Bedankt en groeten

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juni 2018

Holger uit 45657

5,0
5 5 5 5

Toller Ferienbungalow

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben nichts vermisst.
Die Wohnung ist bestens ausgestattet, modern und top gepflegt.
Sehr netter Kontakt.
Wir kommen bestimmt wieder.
Liebe Grüsse

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2017

Katharina K. uit 30453 Hannover

4,8
5 5 5 4

Ein Haus zum Wohlfühlen

Das Ferienhaus ist wunderschön. Es ist modern, komfortabel und geschmackvoll eingerichtet.
Hier kann man super entspannen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie G. Van Tilburg

Familie G. Van Tilburg

Wij zijn een gezin met twee dochters. We hebben allebei een drukke baan. Annelize heeft naast haar baan in het onderwijs een klein interieurontwerpbureau. Door de drukbezette werkweken waarin we elkaar als gezin soms weinig zien, genieten we in de weekenden graag van rust, ruimte en tijd voor elkaar. Nadat we als stel samen in de loop der jaren met veel plezier drie woonhuizen hadden verbouwd, opgeknapt en ingericht waren we in 2013 toe aan een nieuwe klusuitdaging. We hebben lang gezocht naar ons perfecte plekje. Dit werd een patiobungalow in Sint Maartenszee die we omdoopten tot 'De Flierefluiter'. Van een donkere, verouderde jaren '70 bungalow hebben we het huisje in ruim een half jaar omgetoverd in een lichte, comfortabele plek waar we als gezin die rust en ruimte vinden in de weekenden. We wonen zelf op de Veluwe in een mooie bosrijke omgeving. Het strand is voor ons altijd al de plek geweest om echt uit te waaien, je geest schoon te laten blazen. Het weidse van de omgeving, de kleurrijke bloembollenvelden in het voorjaar en de knusse Noord Hollandse dorpjes geven dit gebied iets liefelijks. Als we op de weg langs het Noord Hollands kanaal rijden op weg naar Sint Maartenszee is het altijd of deze sfeer en weidsheid ervoor zorgen dat alle dagelijkse beslommeringen even vervagen. Wij genieten elk moment dat we in De Flierefluiter zijn nog van de rust en ruimte in en om het huisje en de natuurlijke uitstraling van de inrichting. De heerlijke grote tuin biedt op elk moment van de dag wel een plekje om van de zon te genieten. En is het geen weer om buiten te zitten dan is het heerlijk dat binnen en buiten door de grote glazen pui met elkaar zijn verbonden. We genieten dan van de vele vogeltjes (mezen, spechten, eksters, musjes, enz.) en de duinkonijntjes die onze tuin komen bezoeken op zoek naar een hapje eten. De natuur is hier dichtbij!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 113281

Laatst bijgewerkt: 03.01.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113281.htm


«De Flierefluiter» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven