Van harte welkom bij Bed & Breakfast Hammerhoeve.

Graag verwelkomen wij u in onze Bed & Breakfast Hammerhoeve en hopen dat u net zo zult genieten van dit prachtige stukje Veluwe als wij dat doen.

IMG_20220621_120203521

Wie zijn wij?

Onze boerderij

Rust en ruimte in de natuur

Niet ver van het middelpunt van Nederland genieten wij dagelijks van ons heerlijke plekje: een bijna honderd jaar oude boerderij gelegen op een hectare land, dicht bij het schitterende natuurgebied Wekeromse Zand. U kunt hiervan mee genieten!

Bed & Breakfast

Het boerderijleven

Onze Bed & Breakfast bevindt zich in een bijgebouw naast ons huis. Met uitzicht over de weilanden, in de verte begrensd door het bos. Op het aangrenzende terrasje kunt u heerlijk buiten zitten.

Wij bieden een plek van rust en ruimte met een weids uitzicht. Rust betekent bij ons niet dat het helemaal stil is, dat is onmogelijk op een hobbyboerderij waar we leven met het ritme van de dieren. Onze Ouessant schaapjes, minivarkentjes, kippen, paarden, koe en hond laten overdag wel eens van zich horen en in de nacht laten de wilde steenuiltjes van tijd tot tijd weten dat ze er zijn. 

Als het seizoen het toe laat verrassen we u graag met een vers eitje, verse vruchten, groenten en tomaatjes uit onze mooie moestuin. We maken zoveel mogelijk gebruik van eerlijke, biologische streekproducten bij het ontbijt.

De boterboontjes ontspruiten
Ieder seizoen z'n charme

Ontspanning

Veel te beleven

De omgeving

De IJzertijdboerderij Wekerom ligt op 500 meter afstand. Van daaruit heeft u toegang tot meerdere klompenpaden, fiets-/mountainbikeroutes en ruiterroutes die u leiden door de heuvelachtige bossen, heidevelden en zandvlaktes in onze omgeving. 

Bent u met uw paard onderweg? Dan kunt u deze, voor een meerprijs en na overleg, gewoon bij ons in de wei zetten die voor de Bed & Breakfast ligt. 

In de wijdere omgeving valt veel te zien en te ondernemen, zo ligt het Nationaal Park De Hoge Veluwe op 10 km, het Kootwijkerzand op 12 km, Ede op 7,5 km en Barneveld op 5,5 km afstand van de Hammerhoeve.

Ontspanning

Handig om te weten!

Extra informatie

  • Prijs voor een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen €120,00. Extra slaapkamer voor kinderen met stapelbed, voor derde en vierde persoon €35,00 per persoon per nacht. Meerprijs voor weidegang paard €15,00 per nacht. Kinderen van 0-2 gratis (campingbedje op verzoek aanwezig), kinderen van 2-10 €25,00 per nacht.
  • Bij een reservering van 2 of meer nachten zijn de kosten 110,- per nacht en tussen 7 en 14 nachten is dit 100,- per nacht.
  • Onze B&B bevindt zich in een vrijstaand huisje op ons erf met tweepersoons slaapkamer met kingsize boxspring, tweepersoons (kinder)slaapkamer met stapelbed, woonkamer met eettafel, zitje en houtkachel, kitchenette, badkamer met douche, wastafel en toilet. U heeft een eigen terras.
  • Aanwezig in de B&B: beddengoed, handdoeken, koffie, thee, combimagnetron, bestek, kinderstoel, haardroger en shampoo.
  • Inchecken tussen 15.00 en 21.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur
  • Honden toegestaan in overleg.
  • Gratis parkeren op eigen terrein.
  • Laadpaal voor elektrisch laden aanwezig.
Tuin B&B

Over ons

U bent te gast Jan en Carina van de Beek. 

Onze passie ligt bij de prachtige schepping en daarom zijn wij ontzettend blij dat we op dit mooie stukje Veluwe mogen wonen. We genieten van de natuur, houden samen van mountainbiken en wild spotten en vinden het heerlijk om samen thuis bezig te zijn op ons erf.

Carina gaat regelmatig canicrossen met onze Mechelse herder en is vaak in het bos te vinden met haar paard. Daarnaast is ze enthousiast over het verbouwen van groenten in onze ‘no-dig’ moestuin en graag bezig met de verzorging van onze andere hobbydieren. 

Jan heeft een klusbedrijf en daarbij een escaperoom opgezet, dit is een kleinschalige escaperoom met als thema De schone Schepping. Jan houdt van studeren en is daar momenteel weer online mee bezig.

Boek een overnachting:

We zien je graag tegemoet!

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Contact Opnemen:

We reageren zo snel mogelijk!