Vakantie aan zee 

Duinhaas 

Welkom in Duinhaas

Te huur: gezellig 6-persoons vakantiehuis op het Noordzeepark Ouddorp.

Op zoek naar een idyllisch vakantiehuis in het pittoreske Ouddorp, dichtbij de prachtige Noordzeestranden? Welkom in Duinhaas!

Kenmerken:

  • Locatie: Ouddorp, Zuid-Holland
  • Aantal slaapkamers: 3 (6 slaapplaatsen)
  • Sanitair: badkamer, 2 toiletten
  • Ligging: dicht bij het strand op rustig park
  • Parkeren: parkeergelegenheid op eigen terrein (2 auto's)

Beschrijving: ons gezellige huis biedt u een onvergetelijk verblijf aan de Nederlandse kust. Met een sfeervolle woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een omheinde tuin, is het de perfecte plek om te ontspannen na een dag strand. Geniet van gezellige maaltijden, knus binnen of lekker buiten. 

De 3 slaapkamers zijn smaakvol ingericht en bieden voldoende ruimte. De frisse zeelucht en de rustige omgeving dragen bij aan een heerlijke nachtrust.

Ligging: het huis ligt op het rustige Noordzeepark en is ideaal gelegen op loopafstand van het strand. Maak prachtige wandelingen langs de kustlijn, bouw zandkastelen met de kinderen, geniet van zonnige stranddagen of maak ontspannen fietstochten door de schitterende omgeving. Ook het gezellige centrum van Ouddorp is dichtbij.

Beschikbaarheid en contact: kijk op de pagina "beschikbaarheid" of Duinhaas in de gewenste periode vrij is en neem dan gerust contact met ons op. 

Een warm welkom wacht op u in dit prachtige huisje dicht bij de zee!

Welkom op Goeree-Overflakkee:

Het strand van Ouddorp is ruim 17 kilometer lang en één van de mooiste stranden van Nederland. Bezoekers waarderen het uitgestrekte en rustige karakter van het strand van Ouddorp. Daarnaast is het strand ook geschikt voor watersportliefhebbers. 

Ouddorp: hét dorp voor een dagje uit of een geweldige vakantie aan zee! Geniet van de authentieke sfeer in het gezellige dorpscentrum met de vele restaurants. En dat allemaal op fietsafstand van Duinhaas.




Sfeervol huis




Inclusief koekoeksklok 




Gratis wifi




Zitplaats buiten




Geen TV 

Gastenboek:

'We gaan hier fijn tot rust komen en genieten.'

 - Fam. B.

'Ook zo'n fijn gevoel hier in Ouddorp thuis al die 'haasjes' om ons heen. En buiten de konijnen vinden ze hier ook super leuk'

= Fam. S.

'Het huisje was heerlijk schoon en we hebben een heerlijke week gehad!'

- Fam. Sl.