Christelijkevakantiesite.nl

RCN de Jagerstee

Zoekresultaat » Nederland » Gelderland - Veluwe » Epe » RCN de Jagerstee

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 21 / dag
Luxe 3 sterren (gerieflijk)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens de dienst geen activiteiten op het park.
Adres Officiersweg 86 Epe Gelderland - Veluwe Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/dejagerstee

Omschrijving

Op RCN de Jagerstee kun je genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Zo kun je zomaar verrast worden door een konijn, een eekhoorn of een van de vele vogelsoorten. Tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht spot je misschien een wild zwijn of hert.

Op RCN de Jagerstee zijn er verschillende kampeerplaatsen; standaard, met extra comfort of voor campers. De kampeerplaatsen liggen aan sfeervolle bossingels en zijn minimaal 100 m2 groot. Voor mensen die lang(er) willen kamperen is er de ‘langkampeerkorting’. In de winter kamperen? Ook dat kan, je bent het hele jaar door in de weekenden en schoolvakanties welkom om te kamperen. Bij de nieuwe ruime camperplaatsen staat de camper op een verhard stuken kan je toch lekker met je voeten in het gras zitten.

Wij werken hard om voor jou een optimale vakantiebeleving te creëren met respect voor mens en natuur. RCN de Jagerstee heeft dit jaar een belangrijk keurmerk gekregen, de Green Key. Dit is een keurmerk voor het bewust bezig zijn met mens en milieu binnen onze organisatie. Zo werken er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maken wij bewuste keuzes voor het milieu. Dit vinden wij erg belangrijk en wij willen je graag uitnodigen om daar ook rekening mee te houden.

Wij werken aan vernieuwde concepten om je elk jaar weer positief te verrassen. Zo is een verkeersplein gemaakt en hebben wij luxe Finse Lodges gebouwd. Kinderen kunnen fantastisch buiten spelen, maar kunnen ook binnen spelen. Wij hebben een recreatiezaal verbouwd tot een fantastisch indoor speelbos. Ook dit jaar staat tijdens de schoolvakantie en in de weekenden (april t/m oktober) ons enthousiaste recreatieteam klaar voor jong en oud. De receptiemedewerkers staan je graag te woord en adviseren over de leukste uitjes, of fiets- en wandelroutes in de omgeving. En bekijk de folderkast met folders over attracties, musea en dierentuinen.

In ons restaurant met een nieuwe menukaart ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje. In ons restaurant wordt vers gekookt met prachtige producten. Naast de uitgebreide menukaart serveren wij ook een dagmenu. Bij de snackbar kun je de lekkerste friet, snacks en (soft)ijs verkrijgen. De campingsupermarkt heeft een uitgebreid assortiment.

Kenmerken

Bijzonderheden Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bossen, Cultuurrijk, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (23 km), Dierentuin (27 km), Kerkbezoek, Museum/musea (8 km), Speeltuin, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi voor één device
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)
- Toegang tot zwembad

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid