Christelijkevakantiesite.nl

RCN de Potten

Zoekresultaat » Nederland » Friesland » Offingawier » RCN de Potten

Details

Type camping
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs vanaf € 16 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres De Potten 2-38 Offingawier Friesland Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/friesland/rcn-de-potten

Omschrijving

RCN de Potten biedt je de mogelijkheid om een fantastische vakantie te beleven! Gelegen in het gebied van de Friese meren kunnen we met recht een waterpark genoemd worden. De Friese wateren bieden veel mogelijkheden voor zeilfanaten en watersporters. Vaar bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Starteiland, bekend van het skûtsjesilen. De omgeving is ook ideaal om fietsend of rustig rondtoerend met de auto te ontdekken: een bezoek aan het Jopie Huisman museum, het Woudagemaal of gezellige Elfstedenstad Sneek. Volop fiets- en wandelroutes waarvoor wij E-bikes verhuren. Onze receptie heeft vele tips en routes om de schitterende omgeving en dorpen te verkennen. De omgeving vanaf het water verkennen? Ook daarvoor hebben wij de mooiste routes.

Kamperen kan bij RCN de Potten direct aan het Sneekermeer. Uniek in Friesland: er zijn op het vakantiepark enkele kampeerplekken met eigen ligplaats voor een boot. Ga voor een ruime kampeerplaats aan het water en geniet van een vakantie aan de Friese Meren.

Ook de bungalows en chalets van RCN de Potten staan direct aan het water. Voor ieder budget zijn er vakantiewoningen met prachtig uitzicht. Aan de rand van het park ligt Villapark Sneekermeer, met schitterende 6 tot 10 persoons villa’s met eigen aanlegsteiger.

Tijdens het seizoen staat er een recreatieteam klaar om jong en oud te vermaken met de leukste activiteiten. Daarnaast staat onze tennisbaan tot je beschikking, kan je ook voetballen, volleyballen, badmintonnen en basketballen. Wil je zwemmen? Bij RCN de Potten ben je nooit ver van water. Zo kun je genieten van het strand en water. Er zijn zeilcursussen voor alle leeftijden (vanaf 8 jaar). Leer zeilen in een Optimist, een Laser Pico of een Polyvalk. Het huren van een motorboot, sloep of zeilboot waar geen vaarbewijs voor nodig is kan ook.

Na een dag varen is het eenvoudig aanmeren bij de steiger van het restaurant van RCN de Potten. Het grote terras biedt uitzicht over het water en een heerlijke menukaart. Voor de vlugge maaltijd is er een snackbar op het park en voor verse ontbijtbroodjes een croissanterie.

Kenmerken

Bijzonderheden Botenverhuur, Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Landelijk, Nabij meer of rivier, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Dierentuin (34 km), Golfen (golfbaan) (31 km), Kerkbezoek, Museum/musea (6 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan), Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi voor één device
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid