Christelijkevakantiesite.nl

RCN le Moulin de la Pique

Zoekresultaat » Frankrijk » Dordogne » Belvès » RCN le Moulin de la Pique

Details

Type camping
Slaapkamers 4
Max. personen 10
Prijs vanaf € 20 / dag
Luxe 5 sterren (luxueus)
Zondagrust
Adres La Pique Belvès Dordogne Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/nl/campings/frankrijk/dordogne/rcn-le-moulin-de-la-pique

Omschrijving

Omringd door de romantiek van de Dordogne zijn hier talloze kastelen te bewonderen die stuk voor stuk een adembenemend uitzicht bieden over de groene omgeving, met glooiende valleien en goed verstopte prehistorische grotten, zoals de beroemde Lascaux. Iedere dag is er wel een gezellige markt in een van de pittoreske plaatsjes – bijvoorbeeld in het schilderachtige Belvès – met al het lekkers uit de streek: truffels, noten, eend en cèpes (zeldzame paddenstoelen met een verrukkelijke smaak). In 2017 zijn we uitgeroepen tot top camping met 5 sterren door de Franse overheid. Daarnaast zijn vele awards als Kindercamping van het jaar en een Ecolabel omdat we een eigen waterzuiveringsinstallatie op het park hebben.

Geniet van de prachtige Dordogne tijdens een luxe kampeervakantie op RCN le Moulin de la Pique. Dankzij de grote staanplaatsen en luxe kampeervoorzieningen is een verblijf hier heerlijk ontspannen. Het sfeervolle landgoed is met al zijn groen het ideale decor voor een kampeervakantie in stijl. RCN le Moulin de la Pique biedt ook verschillende mondaine verhuuraccommodaties, van ruime stacaravans tot bijzondere vrijstaande vakantiewoningen, gebouwd in de stijl van de Périgord. De camping richt zich ook op Glamping, een van de laatste vakantietrends als het gaat om luxe en comfort.

De camping (met Europees Eco-label!) heeft een spectaculair Aquapark met vier zwembaden en drie waterglijbanen, er is een open air fitness area en een Nederlandssprekend recreatieteam. Er is een vismeer van 5500m², een zandbak, speeltuin en speelzolder en allerlei soorten sportactiviteiten. Een kleine 6 kilometer van het park is er mogelijkheid tot paardrijden en golfen. Onze receptionisten staan voor je klaar om leuke uitjes in de omgeving te gaan ondernemen. Op het terras bij het restaurant – een karakteristiek gebouw in traditionele stijl - is het tot ‘s avonds laat genieten van het heerlijke klimaat en de Zuid-Franse sfeer. Uiteraard staan er lokale wijnen en streekgerechten op de kaart, zoals confit de canard en andere lekkernijen, zoals walnotenijs met walnoten uit eigen boomgaard.

Kenmerken

Bijzonderheden Recreatie-/animatieteam
Omgeving Cultuurrijk, Landelijk, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (17 km), Dierentuin (43 km), Golfen (golfbaan) (8 km), Kerkbezoek, Museum/musea (20 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan), Vissen, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (vanaf de meivakantie tot half september)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid