Christelijkevakantiesite.nl

RCN La Bastide en Ardèche

Zoekresultaat » Frankrijk » Ardèche » Ruoms » RCN La Bastide en Ardèche

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 22 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres Route d'Ales-D111 Sampzon Ruoms Ardèche Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties zaterdag en woensdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/labastideenardeche

Omschrijving

RCN La Bastide en Ardèche biedt verschillende wandel- en fietstochten langs indrukwekkende rotsformaties en bijzondere grotten. Nog geen 12 kilometer van de camping bevindt zich de beroemde, van kalkzandsteen gevormde, triomfboog Pont d’Arc, die vanaf de camping ook over het water te bereiken is. Karakteristiek zijn de Franse dorpjes, het warme klimaat, het unieke zandstrand aan de rivier en de druipsteengrotten, zoals de Aven d’Orgnac. Het is aan te raden om de historische kastelen en dorpjes te bezoeken. De receptiemedewerkers staan voor je kaar met de leukste tips in de omgeving.

Dit park is in 2014 voor de tweede keer uitgeroepen tot één van de beste ANWB campings van Europa.

Liefhebbers van de Franse natuur zitten bij RCN la Bastide en Ardèche goed. Een paar kampeerplekken zijn gelegen direct aan de rivier de Ardèche, om uren naar te zitten turen. Vanuit de tent of caravan is het ’s avonds genieten van de krekelconcerten en het gekabbel van de rivier op de achtergrond. RCN La Bastide en Ardèche verhuurt verschillende typen stacaravans voor gezelschappen van vier tot zes personen. Van eenvoudig en comfortabel tot royaal en uitgebreid. Er zijn moderne stacaravans met veranda.

Er is een verwarmd zwembad op de camping met 3 spetterende glijbanen en een kinderbad. Verder zijn er jeu-de-boulesbanen, tafeltennistafels, voet- en volleybalvelden, een poolbiljart, speeltoestellen, buitenfitness, fietsverhuur en een leuk Nederlandssprekend recreatieteam. Er is een gezellig restaurant op de camping met een heerlijke (Franse) menukaart. Daarnaast is er een leuke bar met zonnig terras, een snackbar voor de vlugge(re) maaltijd en zijn er gasbarbecues en koelkasten te huur, om op de eigen kampeerplek zelf lekker te kokkerellen.

Kenmerken

Bijzonderheden Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bergen of heuvels, Landelijk, Nabij meer of rivier, Op camping, Supermarkt of winkel(s), In een bergrijke omgeving, park is nagenoeg vlak.
Activiteiten Kerkbezoek, Museum/musea (4 km), Speeltuin, Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (van mei tot september)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid