Christelijkevakantiesite.nl

RCN De Roggeberg

Zoekresultaat » Nederland » Friesland » Appelscha » RCN De Roggeberg

Details

Type bungalowpark
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs vanaf € 74 / dag, € 371 / week, € 204 / midweek, € 223 / weekend
Luxe 3 sterren (gerieflijk)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens de dienst geen activiteiten op het park.
Adres de Roggeberg 1 Appelscha Friesland Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/deroggeberg

Omschrijving

RCN de Roggeberg is gelegen aan de rand van het prachtige Drents-Friese Wold. Deze locatie is daarom ideaal voor natuurliefhebbers. Je kan er dwalen van een zandverstuiving naar vennetje, en van heide naar moeras. Het is niet ver naar het Aekingerzand en het Aekingermeer, waar je heerlijk kunt wandelen en zwemmen. Op twintig minuten afstand ligt park het Fochteloërveen, dat in het voorjaar een kraanvogelgebied is, met een uitkijktoren om vogels te spotten. Er bevinden zich drie officiële mountainbikeroutes die gelijk gestart kunnen worden vanaf het park.

De Roggeberg heeft keus uit verschillende accommodaties: bungalows, chalets, kampeerchalets, comfortabele stacaravans en sfeervolle boshutten. Ook zijn er luxe safaritenten, ingericht met steigerhouten meubilair voor een warme sfeer.

Alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken, wat zorgt voor een persoonlijke, kleinschalige sfeer – ondanks de grootte van de Roggeberg. De kampeerplaatsen zijn minimaal honderd vierkante meter, dus altijd voldoende ruimte om te relaxen. Sanitaire voorzieningen zijn nooit ver weg en er is altijd een eigen elektriciteitsaansluiting op de plek en op vele plaatsen een aansluiting voor kabel tv. Voor een eigen wateraansluiting- en afvoer zijn er Comfortplaatsen.

Op het park kun je gebruikmaken van het klimpark waar je kan klimmen, abseilen en tokkelen. Ook is er de mogelijkheid om te lasergamen, midgetgolfen, voetballen of tennissen in de pannakooi. Vanaf mei is het waterspeelparadijs geopend voor kinderen tot 10 jaar. Er is direct naast het park een groot openluchtzwembad waar je gratis gebruik van kan maken. Tijdens het seizoen staat er een recreatieteam klaar om jong en oud te vermaken met de leukste activiteiten. Hierbij kan je denken aan knutselen, dansen op muziek of een mooie wandeling door de natuur. Bij slecht weer biedt de overdekte speelplaats uitkomst.

Sinds kort heeft de Roggeberg een pizzaplein. Op dit plein staan vier hout gestookte ovens om zelf de heerlijkste pizza’s in te bakken. Maar lekker aanschuiven in het sfeervolle restaurant kan natuurlijk ook. Geniet in de ochtend van verse broodjes en de ochtendkrant. Daarnaast is er voor de vlugge hap een snackbar.

Kenmerken

Bijzonderheden Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bossen, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Dierentuin (25 km), Golfen (golfbaan), Kerkbezoek, Museum/musea (18 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan), Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi voor één device
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)
- Toegang tot zwembad in de buurt van het park

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid