Christelijkevakantiesite.nl

Bungalowpark Stolpenheim

Zoekresultaat » Bungalowpark Stolpenheim

Details

VCR lid VCR lid
Type bungalowpark
Slaapkamers
Max. personen
Prijs
Luxe sterren
Zondagrust
Adres Nunspeet Gelderland - Veluwe Nederland
Aanbieder
Praktische info wisseldag in overleg
Website www.stolpenheim.nl

Omschrijving

Half verscholen in de bossen ligt Bungalowpark Stolpenheim. Een overzichtelijk bungalowpark met 12 nieuwe, riant ingerichte bungalows. Ver weg van massa en drukte en dichtbij de ongerepte natuur vindt u alle ruimte voor een rustige vakantie.Bungalows op Stolpenheim zijn opvallend ruim van opzet. De indeling is doordacht, de inrichting opmerkelijk gezellig. Sfeer en warmte stralen van de aankleding af.Qua voorzieningen treft u alles om comfortabel vakantie te vieren. De keuken is compleet uitgerust zodat u niet snel misgrijpt. U beschikt zelfs over een magnetron. Ook 's nachts komt u helemaal tot rust dankzij de uitstekende bedden. Op één slaapkamer staat zelfs een boxspring voor u klaar! De fraaie badkamer heeft behalve een douchecabine ook een luxe ligbad om lekker in te badderen. En .. iedere bungalow is voorzien van een wasmachine.Zelfs de telefoon ontbreekt niet met een eigen rechtstreeks nummer !Kortom in zo'n omgeving voelt u zich :

UIT EN THUIS OP DE GRENS VAN BOS EN DORP !In de zomermaanden organiseren wij diverse aktiviteiten voor onze gasten in het bungalowpark . Zo zijn er regelmatig nacht-bos-wandelingen , een dropping met een legertruck etc. In zalencentrum De Pineta zijn er in de zomermaanden ook de bekend diaserie's van Rien Mouw te bezoeken. Al met al : er is altijd wat te doen.Uiteraard is er ook een speelweide aanwezig met 2 trampolines . Verder een veldje om te voetballen en enkele speeltoestellen.

Voor meer informatie : stuur ons een e-mail via het contactformulier of bel ons ! Bekijk ook onze website voor meer informatie, voor tarieven en voor speciale kortingsregelingen.

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

Ja, ik wil graag Bungalowpark Stolpenheim reserveren.

Gebruik het reserveringsformulier om uw gegevens door te geven. Na verzending zal de eigenaar contact met u opnemen om de reservering definitief te maken

Reservering
Alle velden zijn optioneel
Contactgegevens
Alle velden zijn optioneel, tenzij aangegeven

Contactgegevens
Alle velden zijn optioneel, tenzij aangegeven

© Christelijkevakantiesite.nl 2018 | Gebruiksvoorwaarden | Colofon | Disclaimer