Christelijkevakantiesite.nl

Charibiz

Details

Organisatie Zendingsreizen
Zondag
Adresgegevens Charibiz
1Mkomberd
4170 Clansthal
Contactgegevens Tel.
E-mail saschaaij@gmail.com
Website www.charibiz.nl

Charibiz

Omschrijving

Zendings/bemoedigingreis voor Jongeren of volwassenen en senioren in Zuid Afrika. Iets voor U?

Heerlijk genieten van zon zee en strand in Zuid Afrika en daarnaast tegelijkertijd een zendingservaring.
Charibiz is een kleine zendingsorganisatie die werkt in kwazulu Natal Zuid Afrika en Lesotho.

Wat doen we :
We trainen arme mensen op het platteland om organisch hun eigen voedsel te verbouwen. Zo worden ze micro ondernemer. Dit doen we in combinatie met evangelisatie en lessen in Gods normen en waarden Onderwerpen als vergeving, genade, acceptatie, doorzetten enzovoort komen aan de orde. Ditzelfde concept hopen we dit jaar ook in de gevangenis te verzorgen.
Verder geven we gebruikte kleding, brood en warme maaltijden aan de armen en wezen
We werken als onbetaalde vrijwilligers en via deze vakantie/zendingsreizen hopen we door te kunnen gaan met ons werk.

Hoe werkt het:
We stellen in overleg met u als gast een vakantie samen waarbij ook ons werk bezocht word. U kunt dan als gastmedewerker getuige zijn van ons werk in de soepkeuken en de gevangenis samenkomsten. We kunnen ook evangelisatie bijeenkomsten in Natal of Lesotho organiseren. Daarnaast zijn er gezellige momenten op top locaties zoals bij de Indische oceaan of trips in de echte Zulu omgeving. We gaan hiken door de bergen naar een adembenemende waterval of heerlijk shoppen in moderne bijna Amerikaanse winkelcentra. Verder heerlijk eten in betaalbare restaurants en nog veel meer!

Zending en vakantie in Zuid Afrika is vakantie anders!
Charibiz werk samen met Church Alive in Scottburgh. Dit is een levende gemeente waar culturen mixen. We vinden het heerlijk om u deelgenoot te laten maken van ons zendingswerk en u tegelijkertijd een onvergetelijke vakantie te bezorgen met ons als reisleidersechtpaar. U kunt Afrika op een andere manier ervaren. S'avonds kunnen we een Bijbelstudie doen of naar een Afrikaanse film kijken. Daarnaast heerlijk braaien wat Zuid Afrikanen in het bloed zit.
Elk programma stellen we samen met de groep die komt. We willen uitsluitend met kleine groepen werken van 4 tot 6 personen ( max 8). Dit om de persoonlijke aandacht maar ook als missie effectief te blijven.
Vraag naar de mogelijkheden,kosten en voorwaarden
Wat doen we zoal?
We gaan onder andere naar Zulu Land en het land van duizend bergen. Verder een hike door bergen en rivieren met als eindpunt een prachtige waterval bij Oribi George. We doen trips of gaan aan het werk in ons missie gebied Amandawe, Amahlongwa en Malengeni. We gaan naar 1 van onze soepkeukens in deze gebieden. Hier geven we arme kinderen/wezen een maaltijd gecombineerd met een Bijbelverhaal en doen we spelletjes. We kunnen naar de gevangenis samenkomst in Westville of Umzinto of ontspannen in de mall Galleria of de Pavillion. En...... natuurlijk veel zon zee en strand, genieten van onze prachtige kustlijn en een kleine safari in Vernons Crookes
Tegen extra vergoeding kunnen we ook een grote safari met de big 5 doen. Deze is ongeveer 250/300 km bij ons vandaan in St Lucia. Hier kunnen we ook Hippo's bekijken, met een boot de rivier op of een boottocht op zee met oa dolfijnen spotten of zeevissen. Verder kunnen we een 4 daagse trip naar Lesotho maken en daar een missie outreach doen. Dit is een prachtige route van 600 km door de Golden gate en de Drakensbergen A We kunnen de reis naar persoonlijke wensen samenstellen alles in overleg met de groep die komt.
Jongeren reizen zijn alleen mogelijk in de zomer en worden geleid door Simon jr. Ook daar gaan missie en ontspanning of sport hand in hand.


Adres :
Charibiz
1 Mkomberd 4170 Clansthal
P.o.box 2056 4170 Umkoma

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid