Christelijkevakantiesite.nl

Velvision Reizen

Details

Organisatie Reisorganisatie
Zondag Er wordt rekening gehouden met de zondagsrust.
Adresgegevens Velvision Reizen
Bedumerweg 30
9921 PL Stedum
Contactgegevens Tel. 06 18825394
E-mail info@edwinvelvis.nl
Website www.velvision.nl

Velvision Reizen

Omschrijving

VELVISION is een christelijke reisorganisatie die reizen organiseert "waar muziek in zit". Culturele reizen voor iedereen, of reizen die helemaal op maat zijn gemaakt voor uw eigen koor of vereniging. De overeenkomst is dat we altijd ons uiterste best doen om er een onvergetelijk mooie reis van te maken!
Zo zijn we in de afgelopen jaren met diverse koren in Engeland geweest. De koren zongen in indrukwekkende kathedralen zoals Ely cathedral of Salisbury cathedral. We stellen graag een reis samen voor uw koor of vereniging.
Naast het organiseren van reizen voor koren, zijn we met groepen naar uitvoeringen geweest van o.a. het beroemde King’s College Choir in Cambridge en het Thomanerchor in Leipzig.
Daarnaast hebben we de kastelen en paleizen van koningin Elizabeth van Engeland bekeken in en rond Londen. We zijn Naar Leipzig en Dresden geweest en hebben een tocht langs de Franse gotiek gemaakt in o.m. Amiens en Reims.
Kortom: VELVISION organiseert reizen “waar muziek in zit”. Een onvergetelijke ervaring! Kijk op onze site www.velvision.nl

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid