Christelijkevakantiesite.nl

De Buitenhorst

Zoekresultaat » Nederland » Noord-Brabant » Schaijk » De Buitenhorst

Details

Type groepsaccommodatie
Slaapkamers 25
Max. personen 67
Prijs
Luxe 5 sterren (luxueus)
Zondagrust
Adres Franse Baan 4 Schaijk Noord-Brabant Nederland
Aanbieder SterGroep
09002025094

admin
Praktische info wisseldag in overleg
Website www.stergroep.nl/buitenhorst

Omschrijving

U wilt proeven van het goede Brabantse leven? Dan bent u bij De Buitenhorst in Schaijk aan het juiste adres. Bij ons kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het pure boerenleven.

De Buitenhorst ligt ideaal in het buitengebied van Schaijk middenin natuurgebied de Maashorst. Onze accommodatie bestaat uit drie paviljoens die u los of gekoppeld kunt huren op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Of u nu overnacht in paviljoen De bonte Koe, De Ontginning of De Bosrand; alle vakantiehuizen zijn gelijkvloers en hebben een centrale woonkamer en keuken. Voorzien van luxe inrichting en alle gemakken die u zich kunt wensen. De comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy. Ze hebben elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. U houdt ervan om lekker te relaxen? Heerlijk ontspannen doet u in Sana De Buitenhorst. Geniet van de sauna, het Turks stoombad en de zeer ruime buitenwhirlpool. En alles in volledig privacy. Waar maakt u dat nou nog mee?

De Buitenhorst is buitengewoon anders!

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Kindermeubilair, Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine
Bijzonderheden Aangepast voor mindervaliden, Groepsaccommodatie, Kindvriendelijk, Rolstoeltoegankelijk
Omgeving Bossen, Landelijk

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid