Christelijkevakantiesite.nl

Villa Alpenblick

Zoekresultaat » Oostenrijk » Karinthië » Hochrindl » Villa Alpenblick

Details

Type chalet
Slaapkamers 8
Max. personen 20
Prijs
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Optimale privacy en rust bij huur hele huis. Kleine protestantse gemeentes in de omgeving. Hartelijk Welkom!
Adres Winkelbachweg 4 Hochrindl Karinthië Oostenrijk
Aanbieder Villa-Alpenblick
Mob: 06-2549 1234


Praktische info wisseldag in overleg, check-in tijd vanaf 16.00u, check-uit tijd uiterlijk 10.00u
Website www.Villa-Alpenblick.nl

Omschrijving

Het huis is gemakkelijk bereikbaar over de redelijk brede wegen. U kunt uw auto('s) comfortabel voor de deur parkeren.
In de zomer begint het wandel- en fiets-plezier voor de deur. De prachtige heldere en toch warme meren, waar Karinthië om bekend staat bereikt u in ca. een half uurtje rijden door de prachtige omgeving.
's Winters loopt u op uw skischoenen naar de voordelige skilift en als er verse sneeuw is gevallen kunt u zelfs skiën tot de voordeur. Het familieskigebied is overzichtelijk, maar biedt toch voldoende mogelijkheden op alle nivo's. Enkele bekende Skiërs komen hier trainen. Het skigebied heeft regelmatig leuke activiteiten en voordelige akties.
De oprit van het huis wordt ook 's winter voor u schoon gehouden.
Ook in het voor- en najaar is het hier prachtig met de vele kleuren, die u dan ziet in de natuur.
Broodjes kunt u bestellen bij de Skischool, maar veel leuker is afbakken in de eigen oven. Voor de uitgebreidere boodschappen kunt u naar de omliggende dorpen.
Uit eten gaan is zeer voordelig (vanaf Ca 15,- PP) in de nabij gelegen gastvrije restaurants. (enkele zijn op loopafstand)

Het bovenhuis is geschikt voor max.12 personen. Het gastenverblijf voor max 6 Personen. Indien u het hele huis huurt kunt u de woonkamer beneden ook als slaapkamer gebruiken. Samen dus comfortabel voor max 20 personen. (iets meer op aanvraag).
Voor de meest actuele bezetting en direct boeken gaat u naar: www.villa-alpenblick.nl
Voor meer info mag u mij ook altijd bellen op 0625491234 / Ook als u een deel van het huis huren.

Indeling van het vakantieverblijf

U komt binnen op de begane grond waar u de grote eetkeuken vindt. Hier is het heerlijk toeven. U kunt hier comfortabel met z'n allen eten. Deze ruimte kan 's winters verwarmd worden met de grote tiggeloven. Deze stookt u in de gang en geeft daarna lang een comfortabele warmte af. Via de eetkamer kunt u ook doorlopen naar de woonkamer met het grote balkon. De 2 slaapkamers en een compacte badkamer op deze verdieping maken het huis ook geschikt voor mensen die wat minder ter been zijn, want die hoeven geen trappen te lopen.
Gaat u de trap op, dan komt u op de zolder. Deze is gesplitst in 2 delen met ieder een eigen badkamer (met bad, douche en dubbele wastafel) en een slaapkamer. Op de voorzolder aan de ene zijde vindt u 2 bedden. Aan de andere zijde heeft u een complete woonkamer met een grote slaapbank, zodat u deze ruimte naar wens kunt gebruiken. Ook is aan deze zijde een prachtig balkon, waar het 's morgens fantastisch wakker worden is met de fluitende vogels in het bos wat voor het huis ligt.
Gaat u naar beneden dan komt u in het gastenverblijf (dit kunt u optioneel boeken)
Deze woning ligt aan de achterzijde in de berg, maar biedt verrassend veel ruimte. De eigen ingang, waardoor u deze woning ook kunt binnengaan, bevindt zich aan de zijkant van het huis. Het gastenverblijf heeft een ouderslaapkamer met een 2 persoonsbed en een grote slaapkamer met 2 stapelbedden. Daarnaast heeft u een vernieuwde badkamer met inloopdouche en een grote sauna. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Hier is een comfortabele zit-eethoek en een kleine maar zeer complete keuken.

Zomers kan het wandelavontuur bij de voordeur beginnen.

Kalender!

Kijk op www.Villa-Alpenblick.nl voor de meest duidelijke beschikbare periodes.

Voorwaarden

Ter plaatse is een Nederlandse beheerder die u ontvangt.
Uiteraard gedraagt de huurder zich nette bewoner en meldt en vergoedt hij zelf eventuele schade. De verhuurder adviseert een aansprakelijkheid en een annuleringsverzekering.
Indien de huurder problemen ervaart in het huis dient hij zich altijd te melden bij de beheerder of de eigenaar.
Deel van het huis huren tegen een uiteraard lagere huur kan op aanvraag. (Tel: 0625491234)

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi
Bijzonderheden Aangepast voor mindervaliden, Fietsverhuur, Groepsaccommodatie, Huisdieren toegestaan, Kindvriendelijk, Het huis heeft binnen geen drempels, maar heeft geen speciale douche of toilet voor mindervaliden. Wel badkamer en slaapkamer met iets verhoogt 2 pers- bed op de begane grond. Huisdieren alleen in overleg. (en extra schoonmaak )
Geloven Zondagsrust, Er zijn diverse kleine evangelische Lutherse Kirchen in de buurt, waar u van harte welkom bent ! Natuurlijk kunt u via de gratis WIFI ook uw eigen kerk volgen!
Omgeving Bergen of heuvels, Bossen, Landelijk, Nabij meer of rivier, Het huis ligt in een wandel- en skigebied op 1550 m hoogte, direct onder de skilift.
Activiteiten Kerkbezoek (9 km), Sauna bezoek, Vissen (25 km), Waterrecreatie (20 km), Zwemmen (zwembad) (15 km), Wintersport / skieën (skigebied)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
Gratis Wifi
Balkon op het zuiden
Veel ruimte in (ca 350 m2 woonoppervlak) en om ( ca 2000m2 grond) het huis.
Sauna in gastenverblijf
Verplicht:
Stroom marktprijs / Kwh (wordt verrekend met waarborg)
Toeristenbelasting € 2.20 Per volwassene per nacht
Waarborsom € 500,-

Optie:
Handdoeken € 3.98 Per stuk
Bedlinnen € 9.95 P/ stuk.
Eindschoonmaak € 195,-
Toeslag voor een hond € 35,-

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid