Christelijkevakantiesite.nl

RCN Toppershoedje

Zoekresultaat » Nederland » Zuid-Holland » Ouddorp » RCN Toppershoedje

Details

Type camping
Slaapkamers 2
Max. personen 8
Prijs vanaf € 26 / dag
Luxe 3 sterren (gerieflijk)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens de dienst geen activiteiten op het park.
Adres Strandweg 2-4 Ouddorp Zuid-Holland Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/toppershoedje

Omschrijving

Vanaf het park ben je binnen vijf minuten wandelen op één van de mooiste stranden van Nederland. De zee biedt allerlei mogelijkheden voor recreatie; watersporten tot lekker luieren op het strand. Ook kan je lekke relaxen bij een van de trendy strandpaviljoens. De omgeving van het park heeft veel bezienswaardigheden. Per fiets of te voet kun je tochten maken door weidse polders en akkerlanden, waar je langs kleurige bloemenvelden, fraaie boerderijen en sfeervolle dorpen komt. Rij je over de Brouwersdam dan ben je in Zeeland waar leuke toeristische attracties als Neeltje Jans en Zeeuwse dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede zijn.

Er zijn kampeerplaatsen waar makkelijk contact te leggen is met de buren, maar ook plaatsen met wat meer privacy. Er zijn eenvoudige plekken met enkel stroomtoevoer, maar ook plaatsen met eigen watertappunt, CAI aansluiting en riolering. Hoe dan ook, de kampeerplekken zijn allemaal op een steenworp afstand van één van de breedste en schoonste Noordzeestranden.

Op het park is een ruime keuze aan accommodaties. Er zijn kampeerchalets, bungalows, stacaravans luxe chalets en trendy duinlodges. De 6-persoonslodges zijn speciaal voor gezinnen die graag vlak bij het strand willen verblijven en van alle gemakken voorzien, in de zomer is het heerlijk toeven op de half overdekte veranda met heerlijke loungebank!

Op het park hoef je je niet te vervelen, vanuit de recreatiezaal 'de Topper' worden vele leuke activiteiten georganiseerd door ons actieve recreatieteam van april tot oktober en de schoolvakanties. Hier hebben we ook een pooltafel en een bar, hier ben je van harte welkom. De omgeving van Ouddorp leent zich bij uitstek voor het maken van schitterende wandel- en fietstochten. Op het vakantiepark zijn daarom (elektrische) fietsen, skelters en bolderwagens te huur. Verder zijn er een schatgraversveld, een all-weather sportveld en een airtrampoline.

Voor een heerlijk diner hoef je het park niet af, het restaurant heeft namelijk een uitgebreid aanbod in vlees- en visgerechten. Voor een smakelijk ontbijt ben je in het eetcafé aan het juiste adres.

Kenmerken

Bijzonderheden Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Op camping, Strand, duinen, zee, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (50 km), Dierentuin (13 km), Golfen (golfbaan) (14 km), Kerkbezoek, Museum/musea (6 km), Speeltuin, Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi voor één device
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid