Christelijkevakantiesite.nl

RCN de Schotsman

Zoekresultaat » Nederland » Zeeland » Kamperland » RCN de Schotsman

Details

Type camping
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs vanaf € 34 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden.
Adres Schotsmanweg 1 Kamperland Zeeland Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties en kampeerplaatsen iedere dag. Verhuuraccommodaties vertrek voor 10:00 uur en aankomst na 15:00 uur en kampeerplaatsen vertrek voor 12:00 uur en aankomst na 13:00 uur.
Website http://www.rcn.nl/deschotsman

Omschrijving

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

RCN de Schotsman heeft de afgelopen jaren een aantal grote vernieuwingen doorlopen. Zo zijn alle bungalows vervangen door nieuwe moderne 4-, 6- of 8-persoons vakantiehuizen en zijn de diverse gebouwen voor o.a. receptie en brasserie verhuisd naar één groot centraal gebouw, inclusief binnenspeeltuin én gloednieuw overdekt zwembad.

Pluspunten

- Watersportparadijs aan het Veerse Meer
- Verwarmd buitenzwembad met glijbanen
- Noordzeestrand op 3km van het park
- Surf- en zeilschool op het park
- Centraal gelegen in Zeeland
- Nieuw overdekt zwembad

Ligging van RCN de Schotsman

RCN de Schotsman ligt net buiten Kamperland in het prachtige natuurgebied de Schotsman direct aan het Veerse Meer en met uitzicht op Veere en met 1 van de schoonste stranden van Nederland, het Banjaardstrand, op slechts 3 km afstand.

Faciliteiten van RCN de Schotsman

RCN de Schotsman is een eldorado voor watersporters. Niet allen voor fervente zeilers en surfers, maar voor iedereen die van recreatie op het water houdt. We verhuren zowat alles waarmee je het water op kunt. Op het droge valt er eveneens veel te genieten van de mooie faciliteiten op het park en de natuur in de omgeving. Naast het verwarmde openlucht zwembad, geopend van mei tot september is er sinds kort een overdekt zwembad bijgekomen. Tijdens het hoogseizoen is er iedere dag recreatieprogramma in het teken Club Sammy.

Eten en drinken bij RCN de Schotsman

Je bent van harte welkom in onze brasserie. Voor een kop koffie, lekkere lunch of om ’ s avonds eenvoudig of juist uitgebreid te dineren. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons terras aan het Veerse Meer, gezellig met een borrelplank of lekker ijsje.

Omgeving van RCN de Schotsman

Tussen de schoonste stranden van Nederland geniet je van de leukste watersportactiviteiten bij RCN Vakantiepark de Schotsman, aan het prachtige Veerse Meer. Door de ligging aan het hart van Zeeland, is er voor iedereen wat te beleven. Landelijke dorpjes, historisch erfgoed, prachtige natuurgebieden en brede stranden maken je vakantie hier enorm gevarieerd. Je kunt dus zorgeloos genieten van de natuur, de zon en het water en hoef je geen moment te vervelen.

Kenmerken

Bijzonderheden Botenverhuur, Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Landelijk, Nabij meer of rivier, Op camping, Strand, duinen, zee, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (12 km), Kerkbezoek, Museum/musea (12 km), Speeltuin, Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober in de weekenden en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huur accommodatie)
- Toegang tot binnenzwembad
- Toegang tot buitenzwembad (geopend van 1-5 tot 1-9)
- Toeristenbelasting
- Fitnessruimte

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid