Christelijkevakantiesite.nl

RCN La Ferme du Latois

Zoekresultaat » Frankrijk » Loire » Coëx » RCN La Ferme du Latois

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 20 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden.
Adres le Latoi Coëx Loire Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties zaterdag en woensdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/lafermedulatois

Omschrijving

De groene omgeving van RCN la Ferme du Latois is voor Franse begrippen vrij vlak, met hier en daar heuvels. De Vendée – met de meeste zonuren van Frankrijk – leent zich goed om te wandelen en te fietsen, met onderweg schilderachtige zonnebloemvelden en oesterkwekerijen. De boerderij en de stallen op het park stammen uit 1800 en zijn nog grotendeels intact, ze fungeren als hoofdgebouw en recreatieruimte.

Gasten kunnen hier altijd rekenen op minimaal 100 tot maximaal 240 vierkante meter grond. Zo is er lekker veel ruimte om tijd buiten door te brengen, want de Vendée heeft de meeste zonuren van heel Frankrijk. Een grote kampeerplaats is dan wel zo prettig.

Geen zorgen over het opzetten van een tent of caravan, RCN la Ferme du Latois verhuurt compleet ingerichte stacaravans, met eigen veranda, variërend in formaat en faciliteiten. Voor een glampingbeleving biedt la Ferme de aantrekkelijke en populaire Safaritenten: een compleet ingerichte glampingtent met een strak design en veel lichtinval. Geschikt voor beginnende kampeerders, maar ook voor natuurliefhebbers die graag royaal vakantie vieren.

Er is een verwarmd openlucht zwembad van 300 m2 met dubbele waterglijbaan en een spannende grote waterglijbaan, er zijn speeltoestellen, tafeltennistafels, volley- en voetbalvelden, een jeu-de-boulesbaan en in het hoogseizoen een recreatieprogramma met Nederlandssprekende begeleiding. Vlak bij de camping zijn mooie fietspaden, een 18-holes golfbaan, een survivalparcours met paintball en paardrijdmogelijkheden. Bovendien zijn er twee prachtig grote meren op de camping om te vissen en te varen. Op de receptie helpen onze medewerkers graag met het vinden van een leuk uitstapje in de omgeving. Daarnaast staat ons recreatieteam klaar voor vermaakt op het park. Bijzonder sfeervol is de historische stal van de voormalige boerderij (waar het park naar vernoemd is). Hierin is het restaurant gevestigd en is het heerlijk genieten van een hapje of drankje. Voor de vlugge maaltijd is er een snackbar op het park en voor verse ontbijtbroodjes is er een croissanterie.

Kenmerken

Bijzonderheden Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Landelijk, Nabij meer of rivier
Activiteiten Attractiepark (46 km), Dierentuin (30 km), Golfen (golfbaan) (5 km), Kerkbezoek, Museum/musea (14 km), Speeltuin, Vissen, Waterrecreatie (14 km), Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (in het hoogseizoen)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid