Christelijkevakantiesite.nl

RCN Het Grote Bos

Zoekresultaat » Nederland » Utrecht » Doorn » RCN Het Grote Bos

Details

Type bungalowpark
Slaapkamers 3
Max. personen 8
Prijs vanaf € 57 / dag, € 287 / week, € 158 / midweek, € 172 / weekend
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens de dienst geen activiteiten op het park.
Adres Hydeparklaan 24 Doorn Utrecht Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/hetgrotebos

Omschrijving

Wie over het Grote Bos wandelt wordt even stil van de machtige beukenlanen, die het centrum van het park een statige sfeer geven. Je vind er iets terug van de tijd dat RCN het Grote Bos onderdeel was van het landgoed Hydepark. Je kunt eindeloos fietsen op de Utrechtse Heuvelrug. Een heel afwisselend landschap nodigt je uit om verschillende richtingen op te gaan: door de bossen of langs fruitboomgaarden, door rivierlandschap van het ene plaatsje naar het andere rustieke dorpje. Op het park wordt bronwater op 180 meter diepte gewonnen, hierdoor hebben we zuiver water om te drinken en douchen. Het drinkwater behoort tot het beste in Nederland.

Op veel vakantieparken zijn de kampeervelden gescheiden van de accommodaties, maar het Grote Bos heeft een unieke mix: alles ligt door elkaar heen, de sfeervolle vakantiehuisjes afgewisseld met de ruime kampeerplekken. Er is keus uit verschillende verhuuropties, zoals een luxe stacaravan of een sfeervolle Finse bungalow.

Kamperen in de bossen van Doorn heeft zo zijn voordelen: door de natuurlijke ligging is er alle ruimte voor kampeerders, er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen – van minimaal honderd vierkante meter groot – en het open ingedeelde terrein zorgt voor voldoende rust en privacy.

Op het park bevindt zich één van de trainingslocaties van Stichting Hang-On met serieuze survivalbaan-parcoursen, waar jong en oud een flinke uitdaging kunnen aangaan. Er is een fietscrossbaan, een waterspeelparadijs en een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en ligweide. Natuurlijk is er de RCN Kruimelpadclub en er zijn (nieuwe) uitdagende, interactieve speeltoestellen. Onze receptiemedewerkers staan met tips voor uitstapjes voor je klaar, zodat je je geen dag hoeft te vervelen op vakantie. Op het park zorgt het recreatieteam voor leuke activiteiten in weekenden en vakanties.

Een kop koffie, ontbijt, lekkere lunch of eenvoudig (of juist uitgebreid) diner? Het kan in het gezellige restaurant van het Grote Bos. Bij mooi weer is het er heerlijk toeven op het terras. Voor de vlugge hap is er een snackbar op het park en voor verse ontbijtbroodjes een croissanterie.

Kenmerken

Bijzonderheden Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bossen, Cultuurrijk, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (24 km), Dierentuin (21 km), Golfen (golfbaan) (3 km), Kerkbezoek, Museum/musea (4 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan), Zwemmen (zwembad), Buitenzwembad, (Interactieve)speeltuin

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi voor één device
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)
- Toegang tot zwembad

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid