Christelijkevakantiesite.nl

Vakantiewoning Buitenaf Hellendoorn

Zoekresultaat » Nederland » Overijssel » Hellendoorn » Vakantiewoning Buitenaf Hellendoorn

Details

Type vakantiewoning
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs vanaf € 158 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres Hellendoornseweg 41a Hellendoorn Overijssel Nederland
Aanbieder J. van Ketel
06 52447736


Praktische info wisseldag in overleg, check-in tijd vanaf 16:00, check-uit tijd uiterlijk 10:00, late uitcheck soms mogelijk, vraag naar de mogelijkheden
Website www.vakantiewoningbuitenaf.nl

Omschrijving

Van harte welkom in vakantiewoning Buitenaf!

Heerlijk buitenaf en landelijk gelegen in het groen van Overijssel. Naast rust, ruimte en natuur om je heen is er ook ontzettend veel te doen in de omgeving. Een plezierige ontdekking voor een onvergetelijk weekend of vakantie met het gezin, familie of vrienden.

In de gemeente Hellendoorn, gelegen in het pittoreske buurtschap Marle ligt dit huis, geschikt voor max. 8 personen. Zowel de natuur- als sportliefhebber kan zijn hart hier ophalen. Het huis ligt dicht in de buurt van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Vergeet ook niet Avonturenpark Hellendoorn, voor een gezellig dagje uit met het hele gezin.

Een heerlijk huis voorzien van zeer goede faciliteiten waaronder een luxe leefkeuken, recreatieruimte, een ruime tuin met meerdere terrassen en speeltuin voor de kinderen. Het wordt moeilijk om je hier te vervelen, het landschap en de vergezichten alleen al vervelen nooit. De knusse woonkamer met houtkachel, boekenwand en smart tv en spelcomputer nodigen uit tot een ontspannen verblijf.

Landelijk genieten van de Natuur

Riante vakantiewoning met tuin en terras. Voor elk wat wils en zowel vermaak voor mooi weer als wat mindere dagen, niemand hoeft zich te vervelen! Uitermate geschikt voor fietstochten en wandelen, ook mtb routes (te starten op 2 km afstand).

Voorwaarden

De woning is uitermate geschikt voor gezinnen en families
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 24 jaar zijn niet toegestaan.
De woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden.
Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Te boeken via de website: www.vakantiewoningbuitenaf.nl, minimum van 3 nachten.

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Kindermeubilair, Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, WiFi, Oven
Bijzonderheden Kindvriendelijk, Huisdieren niet toegestaan
Omgeving Landelijk
Activiteiten Attractiepark (5 km), Dierentuin (60 km), Golfen (golfbaan) (15 km), Kerkbezoek (3 km), Museum/musea (5 km), Sauna bezoek (15 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan) (5 km), Vissen (2 km), Waterrecreatie (5 km), Zwemmen (zwembad) (7 km)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
Opgemaakte bedden, toeristenbelasting, schoonmaak, gebruik van alle faciliteiten rondom de woning. Streamingservice. Wifi. Ook is er kosteloos op aanvraag een babybedje en kinderstoel aanwezig. BBQ. Handdoeken.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid