Christelijkevakantiesite.nl

Vakantiewoning

Zoekresultaat » Nederland » Gelderland - Veluwe » Putten » Vakantiewoning

Details

Type vakantiewoning
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 650 / week
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres Hoorneweg 17 B Huisje 21 Putten Gelderland - Veluwe Nederland
Aanbieder BHVK Leisure
+31 111 654512


Praktische info wisseldag in overleg De wisseldagen zijn op maandag en vrijdag., check-in tijd vanaf 15:00 uur, check-uit tijd uiterlijk 10:00 uur
Website www.bhvkleisure.com/nl/vakantie/nederland/gelderland/veluwe/putten/buitenplaats-sprielderbosch-21

Omschrijving

Bos-tastisch genieten in vakantiewoning Casa del bosque in de Veluwe!
Wanneer u op zoek bent naar een knusse en moderne vakantievilla in de natuur, dan zit u hier goed. Niet alleen is de ligging rustgevend, de woning zelf is ook zeer gezellig ingericht. Vanuit de woning loopt u zo het aangrenzende bos in voor een heerlijke wandeling of fietstocht.
De woning is stijlvol ingericht en heeft een moderne woonkamer met een landelijke en zeer complete open keuken die voorzien is van natuurstenen blad. Bent u moe van het wandelen en fietsen? Geen probleem, u kunt lekker relaxen in bad, op de bank of een film kijken. Verder zijn de slaapkamers voorzien van comfortabele bedden en geniet u vanaf meerdere plekjes in de woning van een mooi uitzicht. Een zeer luxe badkamer met fijne inloopdouche is aanwezig.
Wilt u toch liever buiten genieten, dan kunt u lekker buiten in de luxe eethoek zitten en genieten van de geluiden van de natuur. Terwijl u hier heerlijk kunt tafelen, waant u zich tegelijkertijd middenin de natuur. Er is parkeergelegenheid bij de woning aanwezig.
In deze woning beleeft u een unieke ervaring!

Vakantiehuis Sprielderbosch 21 "Casa del bosque"

[{"id":125151,"ad_id":33593,"order":0,"title":"Vakantiehuis Sprielderbosch","description":null,"updated_at":"2024-08-19 15:26:22","created_at":"2024-08-19 15:26:22"}]

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi, Koelkast met vriesvak Gas kookpitten Filter koffiezetapparaat Senseo machine Waterkoker Vloerverwarming Gashaard Was/droog combinatie Wasrek Stofzuiger
Bijzonderheden Huisdieren toegestaan, maximaal 2 Deze woning is niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn of minder validen i.v.m. de trap naar woonkamer. Deze woning wordt niet verhuurd aan jongeren (< 25 jaar) en/of groepen.
Omgeving Bossen, Landelijk, Op bungalowpark, Buitenplaats Sprielderbosch is dé ultieme plek om mooie herinneringen te maken met familie en vrienden. Vanuit de woningen trekt u er zo op uit voor heerlijke wandelingen door de eeuwenoude bossen of fietstochten over de uitgestrekte heides in de omgeving van Putten, Garderen en Uddel. Liever wat actie of reuring? Klim erop los in het nabijgelegen klimbos, breng een bezoek aan het Bosbad Putten of bezoek de gezellige Veluwse markten in de vele karakteristieke dorpjes in de omgeving. Door de locatie in de bossen is dit bij uitstek de plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur! Op Buitenplaats Sprielderbosch geniet u optimaal van een vakantieverblijf op de Veluwe!

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
Schoonmaak
Toeristenbelasting
Bedlinnen (verplicht voor het aantal geboekte personen van 3 jaar en ouder vanaf)
Gebruik van WIFI internet
Gebruik gas, water en elektra
Borg
Huisdier

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid