Christelijkevakantiesite.nl

Geschreven door: Ellen Doek

Vakantie vieren met bubbels - Vakantiewoningen met jacuzzi

Dat is nog eens fijn, een vakantiehuis met een eigen hot tub of jacuzzi.
Terwijl 's ochtends de vogels fluiten kun je de dag beginnen met een ontspannend bad. Of 's avonds de dag in een warm bad afsluiten, zodat je daarna heerlijk rozig je bed instapt. Kortom, je eigen hot tub of jacuzzi is de hele dag genieten.

Hieronder heb ik een aantal vakantiewoningen met privé hot tub of jacuzzi op een rijtje gezet. 

De Leuvenhorst - Ermelo


De Leuvenhorst bestaat uit 4 luxe en gezellig ingerichte vakantiebungalows in een bosrijke omgeving, gelegen tussen Ermelo en Harderwijk. De naam Leuvenhorst is afkomstig van het gelijknamige natuurgebied tussen Harderwijk en Nunspeet en de bungalows liggen aan de rand van Het Leuvenumse Bos.

De luxe bungalows zijn 4 á 5 persoons en van vele gemakken voorzien De keuken is voorzien van een vaatwasser en combimagnetron, een flatscreen TV 102 cm van LG met home cinema set en digitaal ontvangst. Alle bungalow hebben vloerverwarming!

De Haspel  Finse bungalow met een veranda met buitenhaard , 5 pers. Finse sauna en een zeer luxe buitenspa ! volledig afgesloten tuin.

SaunaBungalow  Veranda met raamzeilen en buitenhaard , een gezellige Finse sauna met muziek , een infraroodsauna en een heerlijke hottub! Privacy volop !

WellnessBungalow 2  Zeer luxe 5 pers. jacuzzi , een veranda met buitenhaard en een grote Finse sauna ! alles onder de veranda ! Al 3 jaar 100% bezetting!

Leuvenhorst 3  Grote privacy tuin met ligstoelen , een 4 pers. jacuzzi en in de badkamer een infraroodsauna.



Wellness Familiehuis 12 personen - Westerwolde (Gr/Dr)


Geschikt voor 12 personen
Familiehuis De Zwaluw is een ruim en luxe huis (geschikt voor 12 personen) aan de oprijlaan naar De Sikkenberg dat het hele jaar te huur is. Het gaat om een comfortabel Scandinavisch blokhuis met een ruim terras en tuin. Het huis is erg geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend of vakantieweek met een groep vrienden of meerdere gezinnen.

Nieuw: Hottub en Sauna!

Vanuit de keuken/eetkamer stapt u op uw wellness-plein achter het huis. Een heerlijke grote traditioneel hout gestookte ‘barrelsauna’ met genoeg plek voor de hele familie of vriendengroep. Onder de rustieke sfeervolle overkapping bevindt zich de hottub. Het is een comfortabel groot bad voor 10/12 personen waar het heerlijk vertoeven is. Door zijn extra verhoogde zitting kunt u ook half in het water plaats nemen, dit is ook een ideale plek voor kleinere kinderen.
Met behulp van een externe hout gestookte kachel kunt u uw hottub snel verwarmen. Compleet met bubbelsysteem voor optimaal genieten.
Een heerlijke buitendouche en relaxstoelen maakt deze discrete relaxplek (zomer en winter) compleet voor een onvergetelijk weekend of (mid)week.

https://christelijkevakantiesite.nl/vakantiebestemming/33158/



Vakantiehuis "De Oldestee" op Camping De Oldemeyer - Hardenberg


Kom voor een actieve en gezellige vakantie naar Camping "De Oldemeyer", maar dan wel in een luxe vakantiehuis "De Oldestee".

"De Oldestee" heeft een open haard, een heerlijke loungebank en een keuken voorzien van alles wat er moet zijn. Een wasmachine en droger zijn ook aanwezig.

Het prive-terras is gedeeltelijk overdekt en heeft een mooie steigerhouten bank met kussens.
De hottub is aangenaam verkoelend in de zomer, maar in de winter, voor-en najaar goed warm te krijgen door de houtgestookte kachel.

Een grote zak met hout staat bij aankomst al klaar, evt. meer hout is bij de receptie bij te kopen.
U kunt gebruik maken van de voorzieningen die zich op de camping bevinden, zoals een prachtig zwembad met watershower en waterglijbaan en waterspeeltuin. Ook voor de kleine kinderen is er een apart peuterbad.
Voor nog meer speelplezier hebben we een overdekte speeltuin.

Verder zijn er nog de sportvelden, visvijver, pannakooi en nog veel meer.
Vlak bij de Duitse grens voor leuke uitstapjes of heerlijk fietsen en wandelen in het Vechtdal stroomgebied.

Van harte welkom!

https://christelijkevakantiesite.nl/vakantiebestemming/1637/


Chalet op de Veluwe met jacuzzi - Putten


In ons fijne chalet kunt u tot rust komen.
Het chalet is geschikt voor 4 personen en een baby. Het vakantieparkje grenst aan het bos waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

U kunt gebruik maken van de jacuzzi die in de tuin van het chalet staat. De tuin is omheind door een haag waardoor u veel privacy hebt.

Uniek aan ons chalet is onze huismasseur! U kunt een massage boeken bij hem. En wat dacht u van een bezoekje aan de heerlijke sauna in Putten? Sauna Drôme ligt om de hoek!
Het chalet heeft een gezellige woonkamer, met wifi, smart TV en netflix. Er zijn wat spelletjes aanwezig in het chalet.

Indien gewenst kunt u grote badlakens bij ons huren, tevens is er een lazy check-out mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

https://christelijkevakantiesite.nl/vakantiebestemming/12407

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid