Christelijkevakantiesite.nl

Zorgchalets op Vakantiepark De Kleine Belties

Zoekresultaat » Nederland » Overijssel » Hardenberg » Zorgchalets op Vakantiepark De Kleine Belties

Details

CCI-NL lid CCI-NL lid
Type chalet
Slaapkamers 5
Max. personen 10
Prijs vanaf € 515 / week, € 295 / midweek, € 370 / weekend
Luxe 5 sterren (luxueus)
Zondagrust Op zondag zijn onze faciliteiten gesloten.
Adres Rheezerweg 79 Hardenberg Overijssel Nederland
Aanbieder S. Hakkers
0523-261303


Praktische info wisseldag op vrijdag In de vakanties verhuren wij de accommodaties van vrijdag-vrijdag. Buiten de schoolvakanties om is het huren van een weekend of midweek ook mogelijk., check-in tijd vanaf 15:00, check-uit tijd uiterlijk 10:00
Website www.kleinebelties.nl

Omschrijving

Er zijn op dit moment 5 zogeheten "Zorg chalets" op Vakantiepark De Kleine Belties te huur. De zorgvraag verschild per accommodatie, lees hieronder verder voor specifieke informatie.

De Kleine Belties heeft ook groepshuizen en andere chalets met aanpassingen te huur. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken www.kleinebelties.nl of ons bellen op 0523-261303.

De genoemde basisprijs is het tarief in de winterperiode van een chalet type C, in het vakantieseizoen zijn de prijzen anders.

Zorgchalet 363

Chalet nr. 363 is een Zorgchalet, voor 4 personen. De chalet is ingericht met 2 slaapkamers, 1x hoog-laagbed + eenpersoonsbed en 1 stapelbed. Er is een onderrijbare keuken, ruime slaapkamer, toilet met beugels (Er past een douche brancard van max. 160 cm in. de badkamer), drempelvrij,
Ook is er een koffiezetapparaat, senseo apparaat, magnetron, vaatwasser, wasmachine, wasdroger, CV, TV, schuurtje met overkapping, internetmodem.

Chalet 364 kan bijgeboekt worden, dit is een 6 persoons chalet met 3 slaapkamers. Voor bijvoorbeeld familie of mantelzorgers. Is het voor mantelzorgers, dan krijgt u 15% korting op de huurprijs.

Bospark chalet 459

Een prachtige chalet gelegen in het Bospark van Vakantiepark De Kleine Belties. Dit is een luxe chalet, voor 6 personen met 3 slaapkamers. Hier zit geen hoog-laagbed in, maar wel een verhoogd bed en met veel ruimte om het bed. Ook drempelvrij en rolstoeltoegankelijk. De badkamer is ook zeer ruim en is voorzien van beugels bij het toilet en een douchestoel.

Er is een keuken met koffiezetapparaat, combi-magnetron, vaatwasser, wasmachine, CV, TV, schuurtje, internetmodem.

94 / 304 / 306

Op het park zijn ook chalet 94, 304 en 306 gelegen, dit zijn particuliere chalets die wij voor hen mogen verhuren, deze zijn ook speciaal voor zorgbehoevenden.

Vakantiepark

Op Vakantiepark De Kleine Belties zijn verschillende faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, buitenzwembad, zwemvijver, een Plaza met Eethuys, binnenspeeltuin en een snackbar, een kampwinkel en verschillende speelplekken op het park. Een ideale plek om heerlijk tot rust te komen tijdens uw verblijf.

In de vakanties is er een Recreatieteam aanwezig dat voor alle leeftijden activiteiten organiseert. In het voor- en najaar zijn er 55+ weken, met een speciaal programma voor deze doelgroep. Dit zijn weken van een prettig samenzijn en elkaar ontmoeten. In de vakanties wordt er op zondagavond een Zondagavondzang gehouden.

De receptie is het hele jaar door geopend, zo ook de horecafaciliteiten (buiten het seizoen om wel beperkter). Het overdekte zwembad is geopend van Pasen - herfstvakantie. Ook is in die periode het Recrateam aanwezig.

Op zondag zijn alle faciliteiten gesloten voor een fijne zondagsrust.

Voorwaarden

Onderstaande beschikbaarheid is niet de werkelijkheid, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en geldige tarieven of kijk op onze website.

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi
Bijzonderheden Aangepast voor mindervaliden, Fietsverhuur, Kindvriendelijk, Recreatie-/animatieteam, Rolstoeltoegankelijk, Huisdieren niet toegestaan
Geloven VCR lid, Zondagsrust
Omgeving Bossen, Cultuurrijk, Landelijk, Nabij meer of rivier, Op bungalowpark, Op camping, Stads-/dorpskern, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (10 km), Kerkbezoek (1 km), Speeltuin, Vissen, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
Gebruik faciliteiten van het park, zoals het overdekte zwembad.
Onderstaande tarieven is van een chalet type C (sommige accommodaties zijn goedkoper, sommigen duurder).
Schoonmaakkosten en bedlinnen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid