Christelijkevakantiesite.nl

Gezellig en relaxed verblijf in chalet in Putten op de Veluwe

Zoekresultaat » Nederland » Gelderland - Veluwe » Putten » Gezellig en relaxed verblijf in chalet in Putten op de Veluwe

Details

Type chalet
Slaapkamers 2
Max. personen 4
Prijs vanaf € 65 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Het chalet bevindt zich op een rustig park zonder faciliteiten. Op het park wordt de zondagsrust gerespecteerd.
Adres Bato'sweg 11c Putten Gelderland - Veluwe Nederland
Aanbieder 06 57 03 59 90
06 83 51 96 90

Praktische info wisseldag in overleg Zon- en feestdagen zijn geen aankomstdagen., check-in tijd vanaf 16.00 uur, check-uit tijd uiterlijk 10.00 uur

Omschrijving

Gezellig en relaxed verblijf in chalet in Putten op de Veluwe! Rust, relaxen in chalet op de Veluwe met grote tuin en het bos op loopafstand (circa 200 m.). Wilt u er even lekker tussenuit of zoekt u een uitstekend vakantieadres? Dan is dit chalet een aanrader voor u. Het park waarop dit sfeervolle chalet is gesitueerd is omgeven door bos en landerijen, dus volop mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Dit compleet nieuw ingerichte chalet heeft 2 slaapkamers, een keuken met een vaatwasser, een kookplaat, een koffiezetapparaat, een combi-magnetron, een flatscreen-tv, een zithoek en een badkamer met inloopdouche. In de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op het terras (ook bereikbaar via openslaande tuindeuren) en de tuin. Voor het chalet heeft u een eigen parkeerplaats.
In de tuin en op het terras is het heerlijk vertoeven, ook voor kinderen. Wilt u een fietstocht maken via het knooppuntennetwerk? Een berging voor uw fietsen (met oplaadpunt) is aanwezig. Het recreatiepark is kleinschalig, rustig (geen faciliteiten) en groen. Kortom in alle rust kunt u hier genieten van de natuur, de ruimte en de gastvrijheid.
Het park is omgeven door veel natuurschoon en vooral het bosgebied staat bekend om haar rijke flora en fauna. Hier vormen heidevelden, akkers, landgoederen, zandverstuivingen en vennetjes een landschappelijk geheel, dat uitnodigt tot bezoek. Als u in de vroege morgen of in de schemer van de avond loopt of fietst in de omgeving kunt u zo maar een wild zwijn, hert of andere dieren zien die op de Veluwe leven.
Wij verwelkomen u graag in dit sfeervolle chalet. Het chalet is voor maximaal 4 personen. Dit chalet kan uitsluitend worden geboekt voor recreatief gebruik. Beddengoed is aanwezig; voor extra gemak zijn handdoeken beschikbaar tegen een toeslag. Bij aankomst informeren wij u over de mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en uitstapjes in de omgeving. Ook tijdens uw verblijf zijn wij via whatsapp voor u bereikbaar.
Welke activiteiten zijn er in de omgeving? In Putten onder andere: Landgoed Schovenhorst (bostoren en een prachtig wandelgebied), Museum De Tien Malen, Putter stoomgemaal, Forellenvisvijver, Puttense woensdagmarkt en strand Nulde. En niet te vergeten de Beeldentuin in Garderen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in de omgeving: Zwembad ‘Bosbad Putten’, Dolfinarium in Harderwijk, Julianatoren in Apeldoorn, Apenheul in Apeldoorn En … een dagje Ámersfoort' of ‘Amsterdam’ is ook op reisafstand!

Prijzen

De prijs per dag voor in totaal 3 personen is plus € 10,- per dag; de prijs per dag voor in totaal 4 personen is plus 20,- per dag.

Prijzen

Reserveren kan tot minimaal 2 dagen voor uw aankomstdatum.
Dit chalet wordt uitsluitend voor recreatief verblijf verhuurd (niet werk gerelateerd).
U verblijft minimaal 2 dagen.
U kunt tot 28 dagen voor uw aankomstdatum kosteloos annuleren.

Voorwaarden

- geen huisdieren
- niet roken
- geen feesten en partijen
- zondagsrust
- van 22.00 uur - 08.00 uur is het rustig op het park

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi, - kinderstoel - ventilator - strijkwerkfaciliteiten - schuurtje met oplaadpunt voor elektrische fietsen
Bijzonderheden Kindvriendelijk, Huisdieren niet toegestaan, Er is een opstap naar het terras/voordeur.
Geloven Zondagsrust
Omgeving Bossen, Landelijk

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- gebruik van het gehele chalet en de tuin
- gas/water/licht
- gratis WIFI
- gebruik beddengoed en bedlinnen
- keukenpakketje
- schoonmaakkosten € 65,00 per boeking
- toeristenbelasting € 1,65 per persoon per nacht
- indien gewenst handdoekenpakket (€ 7,50 per persoon per pakket)

Tariefindicatie

Periode vanaf Periode tot Dag Week Midweek Weekend Uitzondering Opmerking
13-02-24 13-05-24 €65 voor 2 personen per dag; 3e persoon plus € 10,- per dag; 4e persoon plus € 20,- per dag
13-05-24 31-08-24 €75 voor 2 personen per dag; 3e persoon plus € 10,- per dag; 4e persoon plus € 20,- per dag

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid