La Montagne

Domaine La Montagne Bourgogne

Op een werkelijk unieke locatie met een geweldig uitzicht staat “La Montagne” een voormalig wijnhuis uit ca. 1800, of zoals de fransen deze stijl benoemen: een Voisine. Vrij gelegen op een helling met een vergezicht op het oosten: Jura en Frans-Zwitserse Alpen, aan een doodlopende weg en omgeven door weiland en bosschages.

Missie

Joan en Truus hebben vanuit een Christelijke identiteit in 2010 "La Montagne" gekocht met een missie: Nederlandse jongvolwassenen met psycho- sociale problemen een time-out voorziening bieden. Truus die in haar dagelijkse leven ( in Nederland) counselor is heeft ervaren dat een dergelijke time-out vaak levensveranderend kan werken. Het geeft haar veel voldoening als zij periodiek hulpzoekenden dit project kan aanbieden.

Om het project financieel mogelijk te maken combineren Joan en Truus hun werkzaamheden met de verhuur van accommodaties op het terrein. In 2014 werd de voormalige wijnopslagruimte grondig gerenoveerd om meer capaciteit te krijgen. Zo onstond gite L’Abri en een privé appartement. Het project draait thans op ad-hoc basis met name in de vakantieperiodes in het oorspronkelijke wijnhuis.

Voor informatie over begeleiding / verblijf bij ons project Kijk op tebahcounselling.nl


"Een heerlijk huis op een fantastische plek: dit huis staat garant voor genieten met allure."



"Een oase met veel rust en ruimte. Op het grote terras staan maar liefst 18 lindes die in de zomer als natuurlijke parasols fungeren. De tuin heeft diverse fruit- en notenbomen en een zonneweide met jeu de boules baan en zwembad."


"Naast de bijzondere en fraaie ligging met optimale rust en een geweldig uitzicht, is het vooral genieten van de royale en gezellige leefruimtes."

Neem contact met ons op

Share by: