Christelijkevakantiesite.nl

Ichthus Reizen

Details

Organisatie Zorgvakanties
Zondag Zondagsrust
Adresgegevens Ichthus Reizen
.
. .
Contactgegevens Tel. 0172-218810
E-mail hdeheer@ichthusreizen.nl
Website http://www.ichthusreizen.nl

Ichthus Reizen

Omschrijving

Rolstoeler – lichamelijke beperking – en toch een buitenlandse vakantie ?
Dat kan !
Sinds 1997 organiseert stichting Ichthus vakantiereizen naar het buitenland (binnen Europa) voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook als je geheel rolstoelgebonden bent is dit geen barriere om mee te kunnen. Het vervoer vindt plaats met een luxe touringcar, voorzien van een rolstoellift. Zo kunnen gasten tijdens de busreis ook in hun aangepaste rolstoel blijven zitten.


Ichthus Reizen is een christelijke (interkerkelijke) reisorganisatie. Dat houdt in dat de Bijbel, Gods woord, als uitgangspunt wordt genomen en leidraad is voor het vormgeven aan de inhoud van de vakanties.
Het verblijf tijdens de vakanties is in een aangepaste accommodatie.
Tijdens de reis zijn er vrijwilligers beschikbaar die alle wenselijk hulp kunnen geven.Omdat de touringcar de gehele vakantie beschikbaar is, worden er (bijna) dagelijks uitstapjes gemaakt. Dat varieert van het bezoeken van pittoreske dorpjes, interessante steden, culturele bezienswaardigheden, de natuur in: rondvaart, per gondel omhoog de bergen in, tot activiteiten zoals wandelen, zwemmen, winkelen, terrasje. Op zondag wordt er zo mogelijk een kerkdienst ter plaatse bezocht en houdt de eigen pastoraal begeleider een dienst.
Naast de uitstapjes heeft een gezellige sfeer en het groepsgebeuren de aandacht: gezamenlijk koffiedrinken, een spelletje, een kampvuur, picknicken …

Kijk voor uitgebreide informatie op onze eigen website


© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid