Christelijkevakantiesite.nl

Koers-kinderkampen

Details

Organisatie Kinder- of jeugdkamp
Zondag Ja
Adresgegevens Koers-kinderkampen
Postbus 79
3440 AB Woerden
Contactgegevens Tel. 0348 489948
E-mail koers@jbgg.nl
Website https://www.jbgg.nl/jongeren/koers-vakanties/

Koers-kinderkampen

Omschrijving

Wat is Koers-vakanties?

Wil jij deze zomer graag op pad, maar weet je niet precies waarheen en met wie? Als reisorganisatie van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten helpen wij je een vaste koers uit te zetten. Daarbij gebruiken we de Bijbel als kompas.
Bij Koers-vakanties staan ontspannen, ontmoeten en ontdekken centraal. Als je het hele jaar hard hebt geploeterd op school of op je werk, is het heerlijk om er in de zomer even tussenuit te gaan. Koers bied je de ontspanning die je nodig hebt. Aan de zonnige Middellandse Zeekust, in een wildwaterkajak of tijdens een gezellig potje volleybal kun je je hoofd leegmaken en even bijkomen van de dagelijkse sleur.
Of je je in je eentje opgeeft of met vrienden, in Nederland blijft of de grens over gaat, in een kamphuis slaapt of in een tentje: tijdens een Koers-vakantie leer je elkaar écht kennen. Niet alleen ga je er samen op uit om de mooiste plekjes van je vakantiebestemming te verkennen, maar ook laat je je tijdens goede gesprekken rond het kampvuur soms even in je hart kijken. Hier sluit je vriendschappen voor het leven.
Ten slotte draait het bij Koers om ontdekken: niet alleen de wereld om je heen, maar ook wat de Heere van je vraagt. In verschillende Bijbelstudies ga je met elkaar op zoek naar de verborgen schatten in Gods Woord. Zo krijgt een vakantie meerwaarde.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor één van de Koers-vakanties via de website. Heb je aanvullende vragen, dan kun je deze mailen naar koers@jbgg.nl of ons bellen.-

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid