Christelijkevakantiesite.nl

Stichting Onvergetelijke Zomerkampen

Details

CCI-NL lid CCI-NL lid
Organisatie Kinder- of jeugdkamp
Zondag Zondagsrust
Adresgegevens Stichting Onvergetelijke Zomerkampen
Frankengaarde 1
2408 TR Alphen aan de Rijn
Contactgegevens Tel. 06 48942320
E-mail info@onvergetelijk.nl
Website https://www.onvergetelijk.nl

Stichting Onvergetelijke Zomerkampen

Omschrijving

100% plezier & 100% diepgang in een week waarin je helemaal jezelf kunt zijn! Een zomerkamp bij Stichting Onvergetelijke Zomerkampen is echt onvergetelijk! Voor kinderen en jongeren van 7 t/m 17 jaar.

Een onvergetelijke kampweek!
Al meer dan 40 jaar organiseren we kinder-, tiener- en jeugdkampen voor de leeftijd van 7 t/m 17 jaar met inmiddels jaarlijks meer dan 500 deelnemers en 150 kampleiders. Ons doel is om de deelnemers op een ontspannen manier het goede nieuws van het evangelie in aanraking te brengen zodat ze een superleuke kampweek hebben maar eentje die ook kan helpen om tot een eigen geloofskeuze te komen. We houden de kampprijzen bewust laag met de mogelijkheid om een solidariteitsbijdrage toe te voegen om de kampen voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze kampen vinden plaats op de prachtige Veluwe in de omgeving van Otterlo op mooie accommodaties temidden van bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Natuurlijk gaan we daarom veel de natuur in voor avontuurlijke spellen en activiteiten.

Onvergetelijke Kinderkampen (groep 3 t/m groep 7)
Onze kinderkampen vinden plaats op het prachtige Mussennest in Otterlo. We hebben een eigen sport & spel en keukenteam en elk groepje heeft vaste groepsleiders. We nemen veel kampleiders mee omdat we de persoonlijke aandacht en begeleiding erg belangrijk vinden. Vossenjacht en bonte avond mogen niet ontbreken. Maar ook het kampvuur niet en een heus nachtspel! In het ochtendprogramma staan we stil bij mooie bijbelverhalen die met toneel en creatieve verwerking een rode draad vormen door de kampweek heen.

Onvergetelijke Brugkampen (groep 8 & klas 1)
Onze brugkampen zijn uniek doordat ze zijn bedoeld voor tieners die net groep 8 of klas 1 hebben afgerond. Deze leeftijd vraagt om een eigen benadering. In de prachtige accommodatie De Heidewachter in Otterlo bevinden we ons echt midden in het bos. In groepjestijd denken we na over geloof, dromen, talenten en identiteit en hoe de Bijbel daarin tips voor ons leven heeft. Het galadiner is inmiddels een classic op het Brugkamp!

Onvergetelijke Tienerkampen (15 - 16 jaar)
Op het tienerkamp nemen we de fiets mee die ons helpt om de mooiste plekken in de omgeving te ontdekken. Voor de inhoud gaan we in gesprek met elkaar waarbij de leiding ook eerlijk dingen van zichzelf durft te delen. Als het even kan stellen we een kampband samen voor de muzikale begeleiding van de ochtendprogramma’s. Superleuke spellen, spannende activiteiten en persoonlijke workshops maken dat je elkaar ook als groep goed leert kennen een bijzondere band opbouwt.

Onvergetelijke Jeugdkampen (16 - 17 jaar)
De jeugdkampen staan bekend om de bijzondere workshops en uitdagende activiteiten. Denk aan een survival, boogschieten, nachtspel maar ook een boys-girls night waarin we even apart nadenken en eerlijke vragen aan elkaar durven stellen. Met kamp-in-actie steken we een middagje de handen positief uit de mouwen. Unieke speurtochten en een legendarisch nachtspel maken dit kamp compleet.

Onvergetelijk Topkamp (18+)
Het Topkamp is bedoeld voor jong-volwassenen als opvolging van de jeugdkampen en als voorbereiding om zelf als kampleider te functioneren. Het kamp is coachend en karaktervormend en gaat elk jaar naar een andere locatie in het buitenland. Zweden, Spanje en Kroatië zijn al bezocht voor een unieke week met veel natuur en stevige inhoud.

Onvergetelijke Kampleiders
We bouwen elk jaar weer aan de meest indrukwekkende programma’s en activiteiten en in de loop van 40 jaar maken we het elk jaar weer spannender, leuker en indrukwekkender. Toch geloven we dat de kern van kamp vooral draait om de inhoud en kampleiders die als rolmodel iets van Jezus laten zien tijdens de week.
Daarom zijn we blij met de trouwe en steengoede kampleiders die elk jaar meegaan en komen we altijd graag in contact met mensen met een warm hart voor kinderen en een hart voor God die hun talenten bij onze kampen willen inzetten.

Meer informatie over onze kampen is te vinden op www.onvergetelijk.nl

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid