Christelijkevakantiesite.nl

ADIOS Reizen

Details

CCI-NL lid CCI-NL lid
Organisatie Zorgvakanties
Zondag Op de zondagen proberen we met elkaar een dienst te bezoeken of we organiseren onze eigen samenkomst.
Adresgegevens ADIOS Reizen
Postbus 9346
3506GH Utrecht
Contactgegevens Tel. 0346-212897
E-mail info@adiosreizen.nl
Website www.adiosreizen.nl

ADIOS Reizen

Omschrijving

ADIOS Reizen is een reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarom organiseren wij al ruim 10 jaar begeleide groepsreizen, speciaal voor jou!

Wij zijn een christelijke organisatie in hart en nieren. Dat komt ook tot uiting in de naam ADIOS Reizen: DIOS is Spaans voor God. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van ADIOS Reizen! Wij geloven in onbeperkt op reis gaan met mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen actief aan een reis deelnemen, mits er goede begeleiding is. Daarom hebben wij met iedere reisbegeleider een persoonlijk gesprek over kwaliteiten, interesses en ervaring in de zorg- en begeleiding.

ADIOS Reizen staat voor:

- Christelijke identiteit - Geloven in Jezus verbindt ons met elkaar. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van ADIOS Reizen! We nemen de tijd voor Bijbelverhalen, samen zingen en gebed.

- Hart voor de doelgroep - Wij geloven in onbeperkt op reis gaan, met mensen met een verstandelijke beperking. Wij zien mogelijkheden en durven kansen te gebruiken om hen die unieke vakantie ervaring te bieden.

- Persoonlijk contact - Onze medewerkers zijn gemotiveerde mensen die luisteren naar wensen van de deelnemers en inspelen op hun vragen en behoeften. Met veel enthousiasme zorgen wij dat elke deelnemer bij de juiste reis terecht komt.

- Onbeperkt in activiteiten, onbegrensd in bestemmingen - Met reizen ligt de wereld aan je voeten, ver weg of dichtbij, actief of met meer zorg. Wij hebben altijd een reis ‘speciaal voor jou’.

- Gratis ontmoetingsdag en reünie -Voor je op vakantie gaat leer je jouw reisgenoten en begeleiders kennen tijdens onze Ontmoetingsdag. Zo ga je relaxter op vakantie. Na de reis kijken we samen terug op die heerlijke vakantie tijdens ons slotfeest . Al die gezelligheid zit bij ons bij de prijs inbegrepen.

- Reizen met kleine groepen -Je leert elkaar echt kennen als je met een groep van maximaal 15 personen op reis bent. Juist dit persoonlijk contact vinden wij waardevol. Tijdens vakanties ontstaan vaak vriendschappen voor het leven.

- Betrokken en ervaren reisbegeleiders -Veel reisbegeleiders trekken al jaren met ons op. Ze kennen elkaar, de organisatie en vooral de deelnemers. Die ervaring en betrokkenheid kleurt de vakantie. Ze nemen hun kennis vanuit opleiding en werk mee op reis maar laten het vakantie vieren voorop staan!

- Iedere deelnemer een eigen begeleider -Weten wie je aan kunt spreken als je even ergens mee zit, maakt contact leggen net even makkelijker. Onze reisbegeleiders zijn er speciaal voor jou!

Weet je niet zeker of ADIOS reizen geschikt voor jou is? Neem dan contact met ons op!


© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid