Christelijkevakantiesite.nl

Oasekampen

Details

Organisatie Kinder- of jeugdkamp
Zondag Zondagsrust
Adresgegevens Oasekampen
Stadheidelaan 3
7004JE Doetinchem
Contactgegevens Tel. 0315-298270
E-mail administratie@oasekampen.nl
Website www.oasekampen.nl

Oasekampen

Omschrijving

Gebruik jij je vakantie niet alleen om uit te slapen, maar om actief bezig te zijn met leeftijdsgenoten? Dan is een Oasekamp echt iets voor jou! Natuurlijk ga je lekker ontspannen rondom een kampvuur, en wat dacht je van slapen in een tent, zwemmen, fietsen, sporten, speurtochten meemaken, zingen, nadenken over de Bijbel? Je merkt het al, er is veel te doen, te beleven en te leren.

Jongens- en Meidenkampen

We slapen in tenten op stapelbedden, twee boven elkaar, met zeven à acht jongeren in een tent. Zij vormen samen met hun leider/ster een groep. Er is aandacht voor de Bijbel, sport, spel en natuurlijk voor onderlinge gezelligheid. Er wordt veel gezongen, eventueel begeleid door meegebrachte muziekinstrumenten. De spelen worden veelal gedaan in het bos, dat helemaal rondom het unieke kampterrein ligt. Daarnaast is er ook op het kampterrein zelf een schitterend aangelegd spelterrein met voorzieningen als waterpartijen, klimtoestellen, uitkijktoren met kabelbaan. Jongeren kunnen vanaf 9 jaar al meedoen op een kamp. Voor de tieners is er ook een gemengd kamp van 17-22 jaar.

Achtergrond

In de Oasekampen willen we samen nadenken over je geloof en je toerusten en opbouwen daarin. De Kern is Jezus Christus. Tijdens de kampen is er persoonlijke begeleiding en gezellige groepsactiviteiten. Per kamp gaan er maximaal 40 tieners/jongeren mee, waarbinnen weer een onderverdeling in tenten (groepen) wordt gemaakt. Elke groep heeft een vaste leider/ster die tijdens de kampweek de onderlinge band in de groep probeert te versterken. Daarnaast kunnen de jongeren ook veel van elkaar leren en elkaar stimuleren. Bij elk kamp is een eindverantwoordelijke. En voor het totaaloverzicht is er voor de jongenskampen zowel als voor de meisjeskampen een coördinator aanwezig.

Richtlijnen voor medewerkers

Voor alle medewerkers aan deze bijzondere kampen gelden de volgende richtlijnen/uitgangspunten:

* hij/zij kent de Here Jezus als persoonlijke Verlosser

* hij/zij respecteert elk kind als uniek schepsel van God

* hij/zij laat weten dat Gods liefde uit gaat naar alle tieners/jongeren.

* hij/zij heeft de wens dat aan hem/haar toevertrouwde kinderen/tieners de Here Jezus (beter) leren kennen, of ze nu uit christelijke- of uit niet-christelijke milieus komen.

Oase als uw accommodatie

Buiten de jeugdkampen en onderhoudsweken om kan de accommodatie gehuurd worden door groepen die aan de doelstellingen van de Stichting beantwoorden. Zo kan een groep van bijv. 50 personen een week, weken of een midweek, of alleen een dag of een dagdeel reserveren.


Faciliteiten van de groepsaccommodatie

* diverse slaapkamers voor totaal 45 deelnemers

* een ontmoetingsruimte voor maaltijden en besprekingen

* een goede kookgelegenheid

* toiletten, douches en wasgelegenheid

* een bosspeelterrein

* een voetbalveld

* een volleybalveld

* een overdekte zitkuil

* een spelenmagazijn met o.a. Oudhollandse spelletjes

* fietsen

* een overdekt terras

Kijk voor meer informatie op onze site

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid