Christelijkevakantiesite.nl

Vakantie- en Conferentiecentrum De Kroezedanne

Details

CCI-NL lid CCI-NL lid
Organisatie Conferentie-/congrescentrum
Zondag Geen activiteiten
Adresgegevens Vakantie- en Conferentiecentrum De Kroezedanne
Kappelhofsweg 14
7495RN Ambt Delden
Contactgegevens Tel. 0743771111
E-mail info@kroezedanne.nl
Website www.dekroezedanne.nl

Vakantie- en Conferentiecentrum De Kroezedanne

Omschrijving

Vakantie en conferentiecentrum:
In het prachtige Twente, te midden van natuurschoon, rust en ruimte, ligt het christelijk conferentie- en vakantiecentrum “ de Kroeze Danne” Een plek, waar kinderen heerlijk kunnen spelen, waar gezinnen op adem komen. Het conferentie centrum richt zich op nationale en internationale groepen, organisaties en kerken.
In het hoofdgebouw van “De Kroeze Danne” zijn twee conferentiezalen:
“ De Hof” en “ De Kappel ”
De Hof is met 1400 zitplaatsen geschikt voor concerten en grote bijeenkomsten en conferenties.
De zaal is compleet ingericht met licht, geluid en video installatie. Er is een ruim aanbod in mogelijkheden op multimedia gebied.

De Kappel is geschikt voor 300 – 400 personen. Bij grote conferenties dient deze zaal als eetzaal of foyer. Naast deze zalen zijn er kleinere sub zalen en een grote party tent: “ De Terebint”. Deze tent kan ingericht worden als workshopruimte of als ontmoetingsplaats voor de conferentie deelnemer.

Groepsaccommodaties:
“De Kroeze Danne” heeft de beschikking over verschillende groepsgebouwen:

“De Els” is geschikt voor groepen tot 80 personen.
In “de Els” zijn 12x 6-persoon kamers, deze kamers hebben twee stapelbedden en twee boxspring bedden en zijn voorzien van een wastafel. Mooie ruime douches en toiletten en een babyroom, met babybadjes en kinderdouche, maken de accommodatie zeer geschikt voor gezinsconferenties. De keuken is voorzien van moderne apparatuur. Er is een plenaire zaal en een eetzaal in de Els. Bovendien heeft “de Els” een sub zaaltje voor b.v kinderwerk.
Rondom “de Els” is het mogelijk te kamperen. ( gratis elektra)
Het naast gelegen gebouw "De Wilg" bied extra slaapruimte: met 15 slaapkamers met wastafel en twee zalen.

“ De Eik” is geschikt voor groepen tot 100 personen en beschikt over een zaal en heeft een nieuwe slaapaccommodatie met 24x 6-p kamers met douche en toilet. Twee van deze kamers zijn geschikt voor de minderinvalide gast.
De "Iep " is een naastgelegen slaapaccommodatie met 10 kamers ingericht voor twee personen. De "Kappelzaal" kan men bij huren, wanneer de groep uit meer dan 100 personen bestaat, als plenaire zaal of eetzaal.

Chalets:
“De Kroeze Danne” heeft 20 luxe chalets ruim geplaatst in het bos met veel speelplek eromheen. De chalets bieden slaapplaats voor 6-10 personen. De chalets zijn ingericht met een badkamer met douche en toilet en een volledige keuken.
Midweek aanbieding voor de particuliere gast in het laagseizoen, zonder deelname aan een conferentie: maandag-vrijdag vanaf €150,00
exclusief: schoonmaakkosten/toeristenbelasting/energiekosten
Last minute Weekendprijzen op aanvraag! kijk voor aanbiedingen op onze website.


Presentatie(s) van deze organisatie

© Christelijkevakantiesite.nl 2020 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid