Christelijkevakantiesite.nl

8 persoons vakantiehuis

Zoekresultaat » Oostenrijk » Steiermark » Stadl an der Mur » 8 persoons vakantiehuis

Details

Type vakantiewoning
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs
Luxe 5 sterren (luxueus)
Zondagrust Het huis is vrij & rustig gelegen aan een doodlopend pad waarover nagenoeg geen verkeer komt. Je hoort alleen het beekje
Adres Paal 166 Stadl an der Mur Steiermark Oostenrijk
Aanbieder J. Toet
0341-232262
06-30499500

Praktische info wisseldag in overleg Buiten hoogseizoen of indien de week voorafgaande /aansluitend niet verhuurd is kan in overleg gekozen worden voor een ander dag., check-in tijd vanaf 15:00, check-uit tijd uiterlijk 10:00
Website www.sjenharieja.nl

Omschrijving

Ons luxe 8 persoons vakantiehuis ligt in de provincie Steiermark op het drielandenpunt Steiermark, Salzburgerland en Karintië. Dit gebied staat vooral bekend om zijn vele meren en het indrukwekkende Hohe Tauern bergmassief. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen. Het huis ligt op zo’n 1000 meter hoogte tegen de zuidhelling net buiten het plaatsje Stadl aan de rivier de Mur. Het bergmassief Niedere Tauern en Gurktaler Alpen liggen praktisch in uw achtertuin.

U heeft uitzicht op het lieflijke Murtal en de 2118 meter hoge Kreischberg. Deze hoek van Oostenrijk staat bekend om vele zonuren, zomers en 's winters. Voor afkoeling in de zomer kunt u een duik nemen vanaf een steiger in het 900 meter verderop gelegen "strandbad" (de laatste tegen betaling). Op 6 km vindt u een overdekt zwembad en een 18 holes golfbaan. Op 15 minuten rijden van het huis bevindt zich ook een mooi openluchtbad en het mooie en gezellige skigebeid Kreischberg met zo’n 40 km piste.

Lees meer op onze website: www.sjenharieja.nl
Kijk voor prijzen & beschikbaarheid op onze eigen website: https://www.sjenharieja.nl/bezetting/

Ons Vakantiehuis

Ons vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en één baby of peuter. Het vakantiehuis is 125 m² en heeft de volgende indeling: Begane grond met ruime entree, ruime woonkamer (43 m²) en serre (12 m²) er zijn twee zithoeken en een eethoek met kinderstoel. Verder beschikt het huis naast vloerverwarming over een gezellige gashaard. Vanuit de woonkamer is er een directe toegang tot een ruim omheind terras (60 m²) op het zuiden en westen. Het terras is afsluitbaar met een hekje. Een tweede omheind terras (24 m²) op het oosten is toegankelijk vanuit de serre. Er is een open keuken met vier kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, afwasmachine, oven, koelkast en aparte vriezer. Op de begane grond bevindt zich de eerste badkamer met riante douche en wastafel er is tevens een apart toilet. Op de eerste etage bevinden zich vier slaapkamers en de tweede badkamer met toilet. De 1e slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een kinderledikantje.
De 2e slaapkamer beschikt eveneens over een tweepersoonsbed. De 3e en 4e slaapkamer beschikken beide over twee éénpersoons bedden. De badkamer die zich op deze etage bevindt heeft een jacuzzi ligbad, een massagedouche, een wastafel en een toilet. Onder het kleine terras bevindt zich een berging met tuinstoelen, tafel en parasol. Ons vakantiehuis is een vrijstaand huis, heeft veel privacy en is gelegen nabij de bosrand met een mooi uitzicht.

Extra's
- Gratis WiFi
- Kinderledikantje & kinderstoel
- Spelletjes, DVD's & CD's aanwezig.
- TV (Nederlandse zenders) & DVD speler
- Bij het huis is parkeerruimte voor 2 auto's
- Wasmachine, droogrek, strijkplank en strijkbout

In ons huis mag niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan!

Kijk voor prijzen & beschikbaarheid op onze eigen website: https://www.sjenharieja.nl/bezetting/

Zomer

U zult zich absoluut niet vervelen. De echte avonturiers kunnen raften op de rivier de Mur, mountainbiken en wandelen over de "Gipfel Sturmer" of andere hoge toppen in de omgeving. Ook kunt u met de stoomtrein, die door het dorp komt, bergopwaarts rijden en terug fietsen (ook voor kinderen). Uw fiets gaat gratis mee in een aparte fietswagon. Voor kinderen zijn ook zeker de rodelbanen en het houtmuseum een bezoekje waard of zwemmen in de recreatieplas net buiten het dorp.

Kijk voor prijzen & beschikbaarheid op onze eigen website: https://www.sjenharieja.nl/bezetting/

Winter

Op zo’n 10 km vanaf het huis ligt het gezellige skigebeid Kreischberg met zo’n 45 km piste. Kreischberg is één van de grootste skigebieden van Steiermark. Het skigebied (820 - 2130 meter) is ideaal voor families en jonge kinderen. Voor meer info zie www.kreischberg.at.

Kijk voor prijzen & beschikbaarheid op onze eigen website: https://www.sjenharieja.nl/bezetting/

Voorwaarden

- Roken & Huisdieren NIET toegestaan.
- Na reservering ontvangt u een bevestiging en huurcontract conform ANWB richtlijnen.
- Betalings- en annuleringsregeling is ook conform ANWB richtlijnen.

Kijk voor prijzen & beschikbaarheid op onze eigen website: https://www.sjenharieja.nl/bezetting/

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Kindermeubilair, Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi, Vanaf het terras is er een vrij uitzicht op bergen & bos (geen huizen). Twee badkamers: - Beganegrond: Riante douche - Verdieping: Massagedouche & Jacuzzi ligbad Stoelkussens voor tuinset & parasol aanwezig.
Bijzonderheden Fietsverhuur, Kindvriendelijk, Huisdieren niet toegestaan, Kijk voor alle informatie op onze eigen website: www.sjenharieja.nl
Geloven Zondagsrust
Omgeving Bergen of heuvels, Bossen, Nabij meer of rivier, - Vanaf het terras is er een vrij uitzicht op bergen & bos (geen huizen). - In het dorp (2 km) is een supermarkt, bakker, bank, restaurants, stationnetje. - Er loopt een gemarkeerde wandelroute op 100 meter van het huis.
Activiteiten Golfen (golfbaan) (7 km), Kerkbezoek (15 km), Museum/musea (3 km), Sauna bezoek (16 km), Speeltuin (1 km), Tennissen (tennisbaan) (7 km), Waterrecreatie (3 km), Zwemmen (zwembad) (1 km), Wintersport / skieën (skigebied) (10 km), Kerkbezoek: - Rooms Katholiek: in het dorp 1 km. - Protestants: in Murau 15 km.

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
In de huur prijs is inbegrepen:
- Energiekosten
- WiFi
Extra verplichte kosten:
- Toeristenbelasting €2,75 per persoon per nacht (vanaf 15 jaar)
- Schoonmaakkosten €120,=
- Per bed €850,= (bedden zijn bij aankomst opgemaakt)

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid