Christelijkevakantiesite.nl

Camping De Vijverhof

Zoekresultaat » Nederland » Gelderland - Overig » Ommeren » Camping De Vijverhof

Details

Type stacaravan
Slaapkamers 2
Max. personen 5
Prijs vanaf € 64 / dag, € 445 / week
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Zondagsrust; op zondag is er geen aankomst en vertrek. Er zijn dan geen activiteiten die de zondagsrust kunnen verstoren
Adres Ommerenveldseweg 51 Ommeren Gelderland - Overig Nederland
Aanbieder camping de Vijverhof
0344-601973
0621611610

Praktische info wisseldag op zaterdag Op de camping bent u welkom van maandag t/m zaterdag. De verhuur van de accommodaties zoals vakantiewoning, 2 x stacaravans, chalet/ blokhut beginnen op zaterdag. voor campingplaatsen is aankomst en vertrek mogelijk op alle dagen, uitgezonderd zondag. Buiten vakanties is in overleg een andere dag soms mogelijk., check-in tijd vanaf 15.00, check-uit tijd uiterlijk 10.00
Website www.campingdevijverhof.nl

Omschrijving

Onze SVR boerderijcamping is gelegen in de hoogstamboomgaard, naast de boerderij, in het midden van de Betuwe.

Op het terrein is ruimte voor maximaal 50 caravans en tenten, de plaatsen zijn voorzien van tegelplateaus en 6 ampere stroom, vuilwaterafvoer en watervoorzieningen bij uw caravan!. En gratis wi-fi .Seizoenplaatsen zijn mogelijk. Het hoofdpad is volledig verhard. Aan het begin en einde van het terrein zijn aparte parkeerplaatsen.

De sanitaire voorzieningen zijn in 2018 geheel nieuw gebouwd en bevinden zich centraal in het midden van de camping .Verwarmd, dames en heren ruimten met wastafels, douches, toiletten, wasruimte. De minder-valide ruimte is tevens een gezinsruimte met een babybadje, . U vindt hier ook de afwasgelegenheid, warm water, wasmachine, wasdroger en een losse centrifuge .Buiten extra afwasplaatsen, wel overdekt.
Tevens is er een recreatieruimte met bibliotheek ,snackbar en diverse spelmogelijkheden. Ook kunt u deelnemen aan workshops en activiteiten voor jong en oud, de gezellige koffie uurtjes of de frituuravonden met onbeperkt friet eten, die we het hele jaar door organiseren.
Er is een overdekte fietsenstalling. Buiten is er een stortbak voor uw chemisch toilet en diverse watertappunten op het hele terrein en ook nog bij elke plaats is een watertappunt.

's Nachts is er op het gehele terrein schemerverlichting.

U kunt met uw eigen caravan/tent komen, maar er zijn ook caravans te huur :voor 5 personen 2 stacaravans: de Goudreinet, volledig ingericht, beddengoed aanwezig en een toilet. De Elstar is ook een stacaravan, deze heeft toilet en een douche. Beiden zijn compleet ingericht n er staat een voortent aan voor extra leefruimte.
Tevens is onze blokhut voor max. 5 personen te huur, ook compleet ingericht en compleet met douche en toilet!
vervolgens is er nog de vakantiewoning het Achterhuis: een nieuw wn super luxe woning, compleet in gericht met 3 slaapkamers voor max 6 personen.
In onze huur accommodaties willen we geen huisdieren.
Winkelcentrum midden -Betuwe Lienden is binnen 3 km van de camping o.a. warme bakker, echte slager, supermarkten, Hema, kruitvat ect, ect.

Indeling van stacaravan Goudreinet

zitgedeelte en keuken,
eetgedeelte
slaapkamer met twee persoons bed
slaapkamer met stapelbed
toiletruimte
grote voortent met zit gedeelte

Chalet de Conference

ruime chalet/blokhut te huur, geschikt voor 5 personen
Ruim zit gedeelte met eethoek, keuken met koelkast.
vast toilet en douche
slaapkamer met twee persoons bed en een slaapkamer met 1 stapelbed en een los bed
dekbedden ect aanwezig
geen huisdieren toegestaan

Stacaravan de Elstar

een gezellige stacaravan met grote voortent met tuinset
binnen: zit gedeelte, keukendeel, eethoek
slaapkamer met stapelbed
slaapkamer met tweepersoons bed
douche en toilet
alles compleet ingericht en dekbedden en kussens aanwezig

Voorwaarden

ZONDAGSRUST
Wij houden de zondagsrust in ere.
Dit betekend: Iedereen is welkom maar geen aankomst en vertrek op zondag
geen tenten/luifels etc. afbreken
geen schoonmaakwerkzaamheden verrichtenWij hopen op uw begrip en medewerking.

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Tuinset, WiFi
Bijzonderheden Huisdieren toegestaan, Kindvriendelijk, Recreatie-/animatieteam, Huisdieren niet toegestaan, Snackbar, zaal, in onze herberg is ruimte voor max. 80 personen. deze zaal is te huur voor uw verjaardag, reuni, familiedag, vergadering, kraamfeest of wat u maar wilt vieren. Wij verzorgen het geheel naar uw wensen.
Geloven Reformatorisch, Zondagsrust, wij vinden het belangrijk om de zondag in rust door te brengen. wifi is geschikt om zonodig Kerdiensten te beluisteren.
Omgeving Bossen, Cultuurrijk, Landelijk, Nabij meer of rivier, Op camping, Stads-/dorpskern, Supermarkt of winkel(s), Op drie km afstand bevindt zich winkelcentrum Midden Betuwe. Met o.a. supermarkten, Hema, kruitvat, Etos, enz
Activiteiten Dierentuin (8 km), Golfen (golfbaan) (3 km), Kerkbezoek (2-15 km), Museum/musea (2 km), Speeltuin (5 km), Vissen (2 km), Waterrecreatie (2 km), Zwemmen (zwembad) (3 km), In de omgeving is veel te doen! U kunt er fietsen met knooppunten of zonder, wandelen, vissen, zwemmen en musea bezoeken. genieten van de bloesem in het voorjaar, de fruitpluk in augustus en september en laanbomenteelt in het gehele rivierengebied. Ommeren ligt midden in het rivierengebied, tussen de Waal, de Rijn en de Linge. Op de fiets bent u met 5 km in het Utrechtse heuvelrug gebied

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
gratis wifi
regelmatig activiteiten
sparen voor het goede doel
tegelplateau
vuilwaterafvoer
leidingwaterkraan
vuilwaterafvoer op elke plaats!
elektra 6 ampere/niet in begrepen: betaal alleen wat u verbruikt
huisdieren
2e auto
bezoekers en logees
douche
frituuravondjes

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid