Christelijkevakantiesite.nl

RCN Zeewolde

Zoekresultaat » Nederland » Flevoland » Zeewolde » RCN Zeewolde

Details

Type camping
Slaapkamers 4
Max. personen 6
Prijs vanaf € 21 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens de dienst geen activiteiten op het park.
Adres Dasselaarweg 1 Zeewolde Flevoland Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/zeewolde

Omschrijving

RCN Vakantiepark Zeewolde ligt in de prachtige omgeving met water en vele hectare bos.Een bezoek aan de Stille Kern is een echte aanrader. Dit mooie natuurgebied van 900 hectare groot ligt op fietsafstand van het park. Hier kun je je uren vermaken op de fiets of wandelend. De mooie omgeving zal je verrassen! Op 12 kilometer ligt de bruisende stad Harderwijk – met natuurlijk het Dolfinarium – en op 17 kilometer ligt het pittoreske Spakenburg, een voormalig vissersdorp met veel tastbare herinneringen aan vroeger. Meer actie? Dan is Walibi Holland in Biddinghuizen een optie of outletcenter Bataviastad.

Natuurlijk hoef je niet van het terrein af om een prettige vakantie te hebben. RCN Zeewolde biedt volop strandplezier en watersportmogelijkheden: zeil- en surflessen, zwemmen in natuurwater én in een binnenzwembad of met de boot naar prachtige omliggende dorpjes. Het park heeft een eigen jachthaven en trailerhelling. Daarnaast zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten in de schoolvakanties en weekenden.

De natuur rond het Veluwemeer zorgt voor heel diverse kampeerplekken: uitzicht over het water, aan de rand van het bos of de mogelijkheid tot binnen- of buitendijks kamperen. Een deel van de kampeerplaatsen op RCN Zeewolde zijn extra groot, tot wel honderdvijftig vierkante meter per plek.

Voor een echte buitenvakantie met meer comfort zijn op RCN Zeewolde verschillende accommodaties te huur: van eenvoudig tot exclusief met keus uit bungalows, chalets of bijzondere safaritenten. Ook zijn er luxe strandlodges met uitzicht op het Veluwemeer, slechts 20 meter zandstrand verwijderd van een frisse ochtendduik! Nieuw is de groepsaccommodatie voor 24 personen, gelegen op de bovenverdieping van Brasserie ’t Wolderwijd. Op een supermooie locatie met groot terras. Ideaal voor een familie-uitje.

Een lekkere lunch of een warm diner. Het kan in de nieuwe brasserie van RCN Zeewolde. Geniet vanuit de loungebanken op het terras van het prachtige uitzicht op de haven, met een kopje koffie, gebak, een uitgebreide borrelplank of een heerlijke ijscoupe.

Kenmerken

Bijzonderheden Botenverhuur, Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bossen, Nabij meer of rivier, Op camping
Activiteiten Attractiepark (26 km), Dierentuin (15 km), Golfen (golfbaan) (5 km), Kerkbezoek, Museum/musea (15 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan), Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad), bootverhuur, zeilschool, tafeltennis, sportveld, jeu de boulesbaan

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi voor één device
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober in de weekenden en schoolvakanties en van november t/m maart tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed en kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)
- Toegang tot zwembad. ( v

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid