Christelijkevakantiesite.nl

RCN de Flaasbloem

Zoekresultaat » Nederland » Noord-Brabant » Chaam » RCN de Flaasbloem

Details

Type camping
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs vanaf € 24 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden. Tijdens de dienst geen activiteiten op het park.
Adres Flaasdijk 1 Chaam Noord-Brabant Nederland
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/deflaasbloem

Omschrijving

RCN de Flaasbloem was ooit een groot bosgebied. Ook nu nog ruik je er hars en dennennaalden en zie je regelmatig een eekhoorn wegschieten. Aan de rand van het park vind je een groot recreatiemeer met een strand, glijbanen en speeltoestellen. RCN Vakantiepark de Flaasbloem ligt in een afwisselend landschap van bossen, heidevelden en vennen. In de omgeving is volop vermaak: van winkelen en sporten tot ontspanning en pretparkplezier, zoals een bierbrouwerij, reptielenhuis, de Efteling, de Biesbosch of de steengroeve.

Wie voor ‘natuurbeleving’ gaat, zit bij de Flaasbloem goed: ruime en schaduwrijke campingvelden, met onder meer keus uit een kampeerplek met privé-sanitair, of een plaats met een eigen boomhut voor extra overdekt speelplezier. Voor kampeerders die optimale vrijheid willen is er De Wildenberg: een speciaal terrein van 10- hectare ongerepte natuur, zonder paden of vaste kampeerplaatsen.

De Flaasbloem heeft ook keus uit verschillende huuraccommodaties: ruime stacaravans, luxe bungalows, sfeervolle Finse Lodges en Tentlodges, van waaruit je zó het bos inloopt. Speciaal voor de vis- en waterliefhebber zijn er de chalets aan de visven met steiger, en Lodges direct aan het recreatiemeer.
Naast het 2-hectare grote recreatiemeer – dat vrijwel overal ondiep is en dat kinderen met een pontje kunnen oversteken – heeft de Flaasbloem een trapveld, skelters, tennisbaan, beachvolleyveld en een 3-dubbele en 42-meter lange glijbaan. Bovendien is er een kindvriendelijke speeltuin met (klim)toestellen en een overdekt binnenzwembad met sauna. Voor de kinderen rijdt er een treintje. Houd je van dieren? Bezoek dan eens onze kinderboerderij. In de vakanties en weekenden in het seizoen organiseert ons recreatieteam de leukste activiteiten voor jong en oud. Voor een uitstapje buiten het park kunnen onze receptionistes vele uitstapjes aanbevelen.

In onze brasserie ben je van harte welkom om culinair verwend te worden. De sfeervolle brasserie heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart en een gezellige binnentuin en terras, met rechtstreeks uitzicht op het speelplein en recreatiemeer. Liever niet zo lang aan tafel? Kies dan voor onze heerlijke borrelplanken of snacks.

Kenmerken

Bijzonderheden Fietsverhuur, Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bossen, Nabij meer of rivier, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (26 km), Dierentuin (23 km), Golfen (golfbaan) (8 km), Kerkbezoek, Museum/musea (6 km), Speeltuin, Tennissen (tennisbaan), Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi
- Recreatieprogramma (van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties)
- Kinderbed of kinderstoel (op aanvraag, alleen bij huuraccommodatie)
- Toegang tot zwembad

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid