Christelijkevakantiesite.nl

RCN Port l’Epine

Zoekresultaat » Frankrijk » Bretagne » Trélévern » RCN Port l’Epine

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 20 / dag
Luxe 3 sterren (gerieflijk)
Zondagrust Op zondag in het hoogseizoen worden er vakantiekerkdiensten gehouden.
Adres 10 Venelle de Pors Garo Trélévern Bretagne Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties zaterdag en woensdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/portlepine

Omschrijving

Het uitzicht op zee en de prachtige ligging in de baai maken RCN Port l’Epine uniek. Bezoek zeker Côte de Granite Rose (een kust vol ‘roze rotsen’) en het vogelreservaat de ‘Zeven eilandjes’. Daar zijn duizenden jan-van-gents en papegaaiduikers te spotten en is het heerlijk om te wandelen. Net als op het befaamde wandelpad ‘GR34’, dat direct langs de camping ligt. Als tussenstop met de auto op de route van of naar de camping bevindt zich de bekende Mont Saint-Michel, een rotsachtig getijdeneiland dat via een brug te bereiken is. Zien hoe Asterix en Obelix leefden? In een dorpje vlakbij herleven oude Romeinse tijden.

Kamperen op RCN Port l’Epine betekent kamperen op een van de vijftig mooiste campings in Frankrijk waar de natuur bepalend is: de kampeerplaatsen verschillen van elkaar in ligging en uitzicht, maar ze zijn allemaal groen en verzorgd. Er zijn unieke plaatsen met uitzicht op zee en plaatsen direct aan zee. De plaatsen iets verder van zee zijn speels aangelegd met kleine veldjes of met eigen omheining van struiken en bomen.

RCN Port l’Epine biedt verder comfortabele accommodaties met keuze uit royale chalets en verschillende typen stacaravans, voor vier tot zes personen. Een aantal vakantieverblijven heeft zelfs een veranda met uitzicht op zee.

Door de kleinschaligheid van het park voelt het er veilig en vertrouwd, waardoor ouders hun kinderen met een gerust gevoel vrij kunnen laten rondlopen. Er is een speeltuin, verwarmd zwembad, tafeltennis- en tafelvoetbaltafel en de mogelijkheid om te surfen, suppen, paardrijden en vissen. In het restaurant van Port l’Epine staan in het seizoen Bretonse mosselen op de kaart, deze worden op diverse manieren klaargemaakt – maar natuurlijk zijn er ook andere (Franse) lekkernijen. Voor de vlugge maaltijd is er een snackservice op het park.

Kenmerken

Bijzonderheden Recreatie-/animatieteam
Omgeving Op camping, Strand, duinen, zee
Activiteiten Attractiepark (17 km), Dierentuin (17 km), Kerkbezoek, Museum/musea (9 km), Speeltuin, Vissen, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (meivakantie en zomervakantie tot 12 jaar)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid