Christelijkevakantiesite.nl

RCN Val de Cantobre

Zoekresultaat » Frankrijk » Pyreneeën » Nant » RCN Val de Cantobre

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 20 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres Vellas Nant Pyreneeën Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/valdecantobre

Omschrijving

Om het park zijn bijzondere rotsformaties, groene grasvlaktes en veelal loofbomen. Langs het vakantiepark loopt de rivier Dourbie, die in de zomer laag staat en zodoende voor kinderen een ideale speelplek is. De omgeving vol hoogteverschillen maakt Val de Cantobre een goede uitvalsbasis voor sportieve activiteiten zoals kanovaren, mountainbiken of canyoning.

De kampeerplaatsen zijn minimaal honderd vierkante meter groot, met bomen en struiken voor voldoende schaduw. Het park is aangelegd tegen een grote heuvel, die deel uitmaakt van een sfeervol landgoed. Dankzij de terrasvormige opbouw van het park is er vanaf de meeste kampeervelden een verstrekkend uitzicht. Val de Cantobre heeft – net als elke andere Franse RCN-camping – de mogelijkheid tot het huren van een koelkast op de kampeerplek. Op RCN Val de Cantobre zijn comfortabele chalets en drie typen stacaravans, voor vier of zes personen. Enkele accommodaties liggen wat hoger op de camping en hebben op het dak een extra terras voor een prachtig uitzicht.

Er is een trampoline, zwembad met 2 peuterbaden, 3-dubbele waterglijbaan, 40-meter lange wildwaterbaan en een multi-sportterrein. Voor de avontuurlijke wandelaar zijn er bijzondere natuurwandelingen onder begeleiding van een ervaren gids en voor volwassenen is er in de zomer regelmatig een wijnproeverij. De camping heeft een volledig gerenoveerd sanitairgebouw: modern, ruim en voorzien van aangepast sanitair voor rolstoelgebruikers en speciaal kindersanitair. Er is een sfeervol restaurant in het prachtige historisch hoofdgebouw. Voor een zelfgemaakte maaltijd biedt het vakantiepark een campingwinkel.

Kenmerken

Bijzonderheden Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bergen of heuvels, Cultuurrijk, Landelijk, Nabij meer of rivier, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (108 km), Dierentuin (98 km), Golfen (golfbaan) (65 km), Kerkbezoek, Museum/musea (19 km), Speeltuin, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (in het hoogseizoen)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid