Christelijkevakantiesite.nl

RCN Belledonne

Zoekresultaat » Frankrijk » Zuid-Alpen » Bourg d’Oisans » RCN Belledonne

Details

Type camping
Slaapkamers 3
Max. personen 6
Prijs vanaf € 20 / dag
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres Rochetaillée Bourg d’Oisans Zuid-Alpen Frankrijk
Aanbieder RCN Vakantieparken
085 0400 700


Praktische info wisseldag in overleg Wisseldagen verhuuraccommodaties maandag en vrijdag (vertrek voor 10:00 uur, aankomst na 15:00 uur) Wisseldagen kampeerplaatsen iedere dag (vertrek voor 12:00 uur, aankomst na 13:00 uur)
Website http://www.rcn.nl/belledonne

Omschrijving

Vanaf RCN Belledonne zijn prachtige bergtoppen zichtbaar, waarvan sommige het hele jaar door bedekt zijn met sneeuw. De bekende Les Deux Alpes is vlakbij en in juli en augustus heerlijk om te wandelen of fietsen. Er gaat een kabelbaan omhoog, waarna een mooie wandeling langs de bergpas gelopen kan worden. De mondaine stad Grenoble ligt 50 kilometer verder en staat bol van cultuur, mooie straatjes en terrassen. De omgeving biedt nog veel meer, wat te denken van de prachtige watervallen, groene bergpassen, heldere bergmeren, natuurpark Les Ecrins, Alpe d’Huez en Croix de Fer.

RCN Belledonne mag dan in de heuvels liggen, het parkterrein is helemaal vlak. De ruime kampeerplaatsen zijn goed bereikbaar met de auto en de fiets. Op de meeste plekken is het nog lang genieten van het avondzonnetje. Na een actieve dag in de bergen is het fijn om te kunnen genieten van wat extra comfort. Dat kan in een van de gemakkelijke en comfortabele stacaravans met eigen veranda. Er zijn verschillende typen stacaravans beschikbaar. Ook zijn er prachtige safaritenten voor een bijzondere ervaring.

RCN Belledonne heeft twee verwarmde zwembaden en een sauna met hammam. Voor kinderen zijn er volop sportmogelijkheden: voetbalgoaltjes, een jeu-de-boulesbaan, een tafeltennistafel en een volleybalveld. Bovendien beschikt de camping over een uitgebreid recreatieprogramma met Nederlandssprekende begeleiding. In de omgeving is er mogelijkheid om te raften op het smeltwater van gletsjers. Verder is er een fietswerkplaats en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. In 2018 worden faciliteiten verbeterd met een nieuw sanitairgebouw, verbeterde Wifi en een camper service station. Er is een gezellig restaurant met terras en zelfs de mogelijkheid te genieten van een heerlijk ontbijt aan het zwembad. In de campingwinkel zijn heerlijke streekproducten te koop, zoals de typische Alpenlikeur Genepi dat gemaakt wordt van de zeldzame Genus Artemisiaplanten.

RCN Belledonne is in de winter ook geopend voor een wintersportvakantie in de Franse Alpen! Kies voor een sfeervolle winterchalet of luxe mobil home.

Kenmerken

Bijzonderheden Recreatie-/animatieteam
Omgeving Bergen of heuvels, Landelijk, Nabij meer of rivier, Op camping, Supermarkt of winkel(s)
Activiteiten Attractiepark (100 km), Dierentuin (86 km), Golfen (golfbaan) (26 km), Kerkbezoek, Museum/musea (7 km), Speeltuin, Waterrecreatie, Zwemmen (zwembad)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Wifi op één device
- Recreatieprogramma (juli, augustus, tijdens de meivakantie en Alpe d’HuZES week)
- Toegang tot zwembad
- Toeristenbelasting tot 18 jaar oud

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid