Christelijkevakantiesite.nl

Vakantiewoning 1 tot 8 persoons "Twentse Boompieper"

Zoekresultaat » Nederland » Overijssel » Hoge Hexel » Vakantiewoning 1 tot 8 persoons "Twentse Boompieper"

Details

Type vakantiewoning
Slaapkamers 4
Max. personen 8
Prijs vanaf € 70 / dag, € 495 / week, € 350 / midweek, € 300 / weekend
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Iedereen is welkom maar op zondag is de receptie, het restaurant en zwembad gesloten.
Adres Bruine Hoopsweg 6 ZH 95 Hoge Hexel Overijssel Nederland
Aanbieder Willem en Mieke --> Berichtje naar 06 20558852
of bel 033-2860428


Praktische info wisseldag op vrijdag Week van vrijdag tot vrijdag; Weekend van vrijdag tot maandag; Midweek van maandag tot vrijdag. Andere afspraken maken kan ook als het mogelijk is. Voor prijzen & beschikbaarheid zie de website hieronder, check-in tijd vanaf 15 uur, check-uit tijd uiterlijk 10 uur
Website https://www.twentseboompieper.nl

Omschrijving

De vakantiewoning de "Twentse Boompieper" staat op het Bungalowpark Hoge Hexel. De woning heeft een grote tuin en is rustig gelegen doordat het aan het eind van een laantje ligt. De Twentse Boompieper is van alle gemakken voorzien voor maximaal 8 personen.

- 4 slaapkamers op de tweede verdieping
- 2 badkamers/toiletten
- Keuken met o,a oven,inductiekookplaat en vaatwasser
- Televisie via HDMI Hub verbonden met Chromecast en eventueeel computer (via HDMI kabel van computer naar HDMI Hub)
- Ruime beschutte tuin met verschillende zithoekjes (zowel in de zon als in de schaduw)
- Tuin heeft een trampoline en er zijn wat buitenspellen.

Zie onze website www.twentseboompieper.nl voor foto's, prijzen en beschikbaarheid

Het Bungalowpark Hoge Hexel heeft een restaurant, binnen zwembad, zwemvijver, binnen en buiten- speeltuinen en veel andere activiteiten en voorzieningen. In de meivakantie en de zomervakantie is er een Recreatieteam. Bekijk het Parkboekje .

Indeling van het verblijf

Benedenverdieping
Vanuit de oprit op het terrein van het huisje loopt je naar de voordeur en kom je in het halletje. In de hal bevind zich een open trap naar de bovenverdieping en toegang tot het beneden- toilet met fonteintje, de badkamer met 2 wastafels en een inloopdouche en de keuken/woonkamer.

Buitenom is toegang tot het washok met wasmachine en extra koelkast.

Bovenverdieping
Met de trap naar boven kom je op de overloop met toegang tot de 4 slaapkamers, en de badkamer met toilet. Er hangt ook een gordijn voor voor een diepe kast waarin extra dekbedden en kussens etc liggen.

Het huisje is er om echt gebruikt te worden! Er is bewust gekozen voor niet luxe inventaris, waar je alleen maar heel voorzichtig mee moet omgaan. Ook voor kinderen moet het een "thuis" zijn!

Keuken

Een L-vormige inbouwkeuken met koelkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat en magnetron. Naast alle aanwezige servies bevat de inventaris ook een elektrische waterketel, koffiezet apparaat, broodrooster, mixer, eierkoker etc. Kortom helemaal compleet met alles erop en eraan.

Woonkamer

Op de begane grond bevindt zich een ruime woon- en eetkamer voorzien van plavuizen Er is een robuuste eettafel voorzien van 8 stoelen (kinderstoel staat in het washok). In verband met lucht verontreiniging hebben we de houtkachel verwijderd en daarmee ook meer ruimte gecreëerd in de woonkamer met een lederen 2- en 3-zitsbank een salontafel en rieten stoelen. Stoelen van de eettafel kunnen zo in de woonkamer bijgeschoven worden. Er staat een kist met kussens voor de stoelen buiten.
De TV wordt gevoed via het HDMI kastje in het lage TV-meubel. Op dat HDMI kastje is ook een Chromecast aangesloten en er kan ook een laptop op het kastje aangesloten worden.
In de woonkamer is een elektrische verwarming. Kamer is gezellig verlicht in donkere tijden

Slaapkamers

Slaapkamer 1 (met dakkapel)
- Tweepersoonsbed (160 x 200)
- Leg en hangkast
- Wastafelmeubel met wastafel met koud en heet water
- Groot raam op westen heeft rolluik. Kleine raam op zuiden heeft een zonnescherm.

Slaapkamer 2 (met dakkapel)
- Tweepersoonsbed (160 x 200)
- Kastje met lade en deurtjes
- Het raam op het zuiden heeft hetzelfde zonnescherm als in kamer 1 en wordt vanuit deze kamer bedient.
--Het grote raam op het oosten heeft een rolluik.
In deze kamer kan met gemak een kinderbedje bij gezet worden.

Slaapkamer 3 (met dakkapel)
- 2 eenpersoonsbedden
- grote raam heeft op oosten een rolluik.

Slaapkamer 4 (met dakkapel)
- 2 eenpersoonsbedden
- Kastje met lade en deurtjes.
- Alleen het grote raam op westen heeft een rolluik.

Alle slaapkamers hebben nachtlampjes naast elke slaapplaats; alle ramen hebben horren en gordijnen; in iedere kamer is een rookmelder en voor als het koud is een elektrische kachel met verschillende standen; en als het warm zijn er ventilatoren beschikbaar.

Badkamers en toiletten

Badkamer beneden heeft een dubbele wasbak met koud en warm water en spiegels. De inloop douche heeft een thermostaatkraan Er zijn voldoende haken en ophang rekjes. Er hangt een elektrische kachel boven de deur die heel snel warmte geeft. Er is een haardroger en een medicijnkastje. De elektrische vloerverwarming in koude dagen kan aangezet worden. Raam met hor kan open gezet worden ter ventilatie. In wintertijd kan vloerverwarming aangezet worden en er is een ingebouwde ventilator.

Badkamer boven is compleet met toilet, douchecabine (kwart rond 80cm), kolomkast en hoekwastafel en spiegelkastje. Ook hier een elektrische kachel die heel snel warmte geeft. Het raam met hor kan open gezet worden bij warm weer. Bij koud weer ventileren met de ventilator. Er is een nachtlampje zodat de toiletgang gemakkelijk gemaakt wordt.

Boven en beneden toilet zijn van normale standaard afmetingen. Er zijn geur verdrijvers neergezet.

Washok en tuinhuisje

Buitenom is er een washok. Daar hangen de twee boilers (10 liter voor keuken en wastafels beneden badkamer en 120 liter voor douches en warmwaterpunten boven). Verder staat hier AEG wasmachine en de grote 2-de koel/vrieskast. Op de koelkast ligt een IKEA kinderstoel en op de wasmachine ligt de elektrische barbecue die alleen buiten opgezet mag worden. Verder staan hier wasmanden, knijper, droogrek en strijkplank en strijkijzer en andere schoonmaakattributen. Ook zit hier de kraan om het water op de buitenkraan af te sluiten en een klein wandkacheltje om te voorkomen dat leidingen bevriezen. De meterkast moet dicht blijven.

Het tuinhuisje voor fietsen (eventueel opladen van e-bikes) en opslag van o.a. attributen die in het huisje niet nodig zijn. Zij kunnen daar geparkeerd worden. Tennisrackets en een bal

Buiten achter het huisje, en bij en in de schuur zijn elektriciteit punten voor geaarde stekkers.

Prijs en beschikbaarheid

Zie onze website www.twentseboompieper.nl voor foto's, prijzen en beschikbaarheid

Nog vrij per 16 februari 2024

2024: van 3 mei 2024 tot en met 30 augustus 2024 vrij behalve onderstaande weken

niet vrij:
17 mei tot 21 mei
16 juli tot 16 aug 2024 (bezet)


zie details op www.twentseboompieper.nl

Voorwaarden

Verhuur gaat via de onze website.Ziewww.twentseboompieper.nl
Daar is een a. CONTACT FORMULIER te vinden voor vragen en b. DIRECTE AANVRAAG VOOR BOEKINGSFORMULIER . Op de site is ook te zien wat de beschikbaarheid is van het huisje met de bijpassende prijzen .

In het huisje is een INFO boekje met gebruiksaanwijzingen, regels, hoe het huisje achtergelaten moet worden e.d.

Verder gelden de regels van het park

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Kindermeubilair, Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi, Oven, 2-de badkamer en 2-de toilet 2-de koel- vrieskast droogmolen zandbak trampoline fans en elektrische kachels elektrische barbecue tuinhuisje/schuur
Bijzonderheden Fietsverhuur, Groepsaccommodatie, Kindvriendelijk, Recreatie-/animatieteam, Huisdieren niet toegestaan, Aan eind van een laantje gelegen nabij natuur- en visvijver Beschut door wal met bomen (noorden ) en door bomen op het oosten ... en in mindere mate op het zuiden Binnen roken niet toegestaan
Geloven Zondagsrust, Iedereen is welkom, maar op zondag is de receptie dicht evenals het restaurant en binnen activiteiten als het zwembad.
Omgeving Bossen, Cultuurrijk, Landelijk, Nabij meer of rivier, Op bungalowpark, Supermarkt of winkel(s), Musea in de buurt Duitsland is vlakbij (bijv. Bentheim) Deventer, Almelo, Hengelo en Enschede zijn niet ver weg zie: https://online.parkboekje.nl/76148/page/1 (Het Parkboekje van Bungalowpark Hoge Hexel)
Activiteiten Kerkbezoek (2 km), Zwemmen (zwembad), Zie lokale VVV Almelo (VVV Almelo Het Baken 3 in Almelo) en de toeristenfolder in het huisje met veel actuele informatie

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
- Internet/wi-fi
- Elektriciteit en water
- Gebruik zwembad
- Gebruik wasmachine van het huisje
- Brandhout voor een vuurkorf
- Toeristenbelasting
- Bedlinnen, handdoeken en keukentextiel (deze kunnen eventueel bij het park gehuurd worden)
- Schoonmaak kosten (bij kort verblijf ca. 70 Euro / bij verblijf langer dan 4 weken ca. 185 Euro)
- Kinderbedje (kan eventueel bij het park gehuurd worden)
- Bowling baan

Tariefindicatie

Periode vanaf Periode tot Dag Week Midweek Weekend Uitzondering Opmerking
03-05-24 30-08-24 €450 van 700 tot 1150

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid