Christelijkevakantiesite.nl

Le Val de la Bonne Vie

Zoekresultaat » Frankrijk » Elzas - Vogezen - Lotharingen » Claudon » Le Val de la Bonne Vie

Details

Type gastenkamer
Slaapkamers 1
Max. personen 2
Prijs vanaf € 40 / dag, € 250 / week, € 160 / midweek, € 80 / weekend
Luxe 3 sterren (gerieflijk)
Zondagrust Zondag is voor ons een dag waarop we niets moeten, maar heerlijk kunnen genieten van al het moois dat God ons heeft gegeven
Adres 2 Chemin des Pins Claudon Elzas - Vogezen - Lotharingen Frankrijk
Aanbieder Le Val de la Bonne Vie
0033 975315185


Praktische info wisseldag in overleg, check-in tijd vanaf 15.00 uur, in overleg van af te wijken, check-uit tijd uiterlijk 11.00 uur, in overleg van af te wijken
Website htttps://www.levaldelabonnevie.fr

Omschrijving

Wij zijn Mark, Amerensia en Gwen van Houwelingen en wonen sinds januari 2023 in De Vogezen.
We hebben 4 gastenkamers: "de lavendelkamer", "le spectacle", "de zonnekamer" en "de kamer van Louis". Het zijn kamers in ons gastenverblijf en bevinden zich op de eerste verdieping.
De kamers zijn gevestigd in een voormalig klooster, waarvan het oudste deel stamt uit de 12de eeuw. Het klooster ligt midden in het bos in de Lage Vogezen, waar het landschap mooi glooiend is en goed begaanbaar. Er bevinden zich in de omgeving veel wandelpaden. De omgeving is heerlijk rustig en ook in onze tuin kun je lekker ontspannen. Verder kun je gebruik maken van onze bibliotheek, en de gemeenschappelijke huiskamer. In onze crypte, een mooie stilte ruimte die zomers ook heerlijk koel is, kun je even tot jezelf komen. In het atelier kun je creatief bezig zijn met verschillende materialen.

"De lavendelkamer" is een éénpersoonskamer waar naast het bed ook een bankje staat. In "le spectacle" en "de zonnekamer" staan beide twee éénpersoonsbedden. Deze drie kamers delen samen twee badkamers met douche, wastafel en toilet en twee twee aparte toiletten. (dit is dus voor maximaal 5 personen). In alle kamers staat ook een bureautje, een kast/kledingrek/nachtkastjes en twee stoelen.
De "kamer van Louis" is voorzien van twee éénpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van goede matrassen en dekbedden.
De kamers hebben een bijzondere uitstraling door de kunstzinnige details die zijn aangebracht door de vorige eigenaren die kunstenaars zijn.

Ontbijt is inbegrepen bij de kamerprijs. 's Avonds is het mogelijk bij ons aan tafel te schuiven voor een heerlijke gezamenlijke maaltijd.

In onze tuin maken we regelmatig een vuurtje en koken we in de kookpot. Ook daar kun je aan meedoen als je wilt. 's Avonds is er bij helder weer een prachtige sterrenhemel te aanschouwen.

We hebben een paar elektrische fietsen te huur en ook twee gewone mountainbikes.

We vinden het fijn als mensen het naar hun zin hebben bij ons en vooral even heerlijk tot rust komen, mede daarom is het minimale verblijf 2 nachten. Je bent van harte welkom!

KIJK VOOR BESCHIKBAARHEID PER KAMER OP ONZE WEBSITE!

Een oase van rust voor onze drukke tijdgenoten...

Deze tekst staat op ons visitekaartje en het blijkt te kloppen:
"Deze eeuwenoude plek in de Lage Vogezen ademt rust en geschiedenis."
Kom het zelf ervaren!

Voorwaarden

Als u bij ons boekt gaan we er vanuit dat u op onze website de algemene voorwaarden leest, waarbij ook onze annuleringsvoorwaarden uitgelegd worden. Om vervelende situaties te voorkomen als uw verblijf onverhoopt niet door kan gaan, raden we u aan te overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten.

Verder liggen er in onze kamers en appartementen "huisregels", om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons een fijne tijd heeft. Als u bij ons komt verblijven gaan we er vanuit dat u dat ook wilt en dat u zich aan die afspraken houdt.

Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Toilet, WiFi, Mogelijkheid om een gemeenschappelijke koelkast te gebruiken
Bijzonderheden Fietsverhuur, Huisdieren niet toegestaan
Geloven Zondagsrust, Wij gaan zelf naar de Evangelische Doopsgezinde kerk in Darney en wie wil mag zeker mee. Voor ons betekent zondagsrust vooral dat je niets moet, maar dat je heerlijk mag genieten van al het moois dat God gegeven heeft.
Omgeving Bergen of heuvels, Bossen, Landelijk, Nabij meer of rivier, Supermarkt of winkel(s), Een kleine supermarkt, een bakker, slager en apotheek liggen in het volgende dorp op 6,5 km afstand. Een grotere supermarkt ligt in Darney, op zo'n 12 km afstand. De rivier is een klein riviertje, de Ourche, die langs het eind van ons terrein stroomt. 's Zomers staat er soms maar een klein beetje water in, afhankelijk van het weer. Pootje baden kan altijd.
Activiteiten Kerkbezoek (12 km), Museum/musea (12 km), Waterrecreatie (4,5 km), Er zijn in de directe omgeving geen grote attracties. Voor wie het geen probleem vindt om een uurtje te rijden zijn er meer mogelijkheden. Er zijn in de buurt, op ongeveer een kwartier rijden, een paar kleine musea, een snoepfabriek waar ze demonstraties geven en een glasblazerij. Op 4,5 km is een zwemvijver met een eenvoudige theetuin. Op een half uur tot drie kwartier rijden zijn verschillende thermaal baden te vinden. Vanaf ons terrein kunt u vogels en vlinders kijken, eventueel samen met Gwen. Op anderhalf uur rijden ligt een skiegebied in de Hoge Vogezen.

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
Als je een kamer huurt bij ons zijn de bedden opgemaakt als je aankomt en ook de handdoeken liggen klaar. Als je koude voeten hebt, hebben we heerlijke pantoffels :)
Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de tuin, de bibliotheek, de gezamenlijke huiskamer (gezelschapsspelletjes aanwezig), de crypte (een heerlijke ruimte om even tot jezelf te komen) en het atelier.
Diner is bij te boeken à €15,- pp/d
Verhuur elektrische fietsen à €20,- /d ; mountainbike à €10,-/d
frisdrank/bier/wijn/versnaperingen te koop in de koelkast in de huiskamer (zie voor prijzen de prijslijst)
In de winter rekenen we een elektriciteitstoeslag van €2,50/pp/n
Materiaalgebruik in het atelier op donatiebasis
Er is in het gebouw geen TV aanwezig

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid