Christelijkevakantiesite.nl

Openhearted

Details

Organisatie Reisorganisatie
Zondag
Adresgegevens Openhearted
Stadhuisplein 90
1506MZ Zaandam
Contactgegevens Tel. 0640263136
E-mail openhearted@openhearted.nl
Website www.openhearted.nl

Openhearted

Omschrijving

Love always bears up, always trusts, always hopes, always endures.

?Als we even van onszelf los kunnen komen, ons op de ander concentreren, kunnen we een spiegel voor elkaar zijn.
We weerspiegelen Gods ogen, oren en handen. We geven elkaar dan de bevestiging en erkenning die Hij ons wil geven.
Verbinding via directe communicatie is het ultieme middel om te laten zien wat liefde is. Wij geloven dat wij als christenen veel te geven hebben.
We kunnen elkaar aanvullen als er tekorten zijn. En met elkaar samen genieten van alles wat God heeft gemaakt.

Het begon allemaal in de jonge zomer van 1999: we huurden twee huisjes in de prachtige Alpen en verzamelden mooie mensen om ons heen, die elkaar niet allemaal kenden. We hadden een super gezellige, relaxte tijd met elkaar. Daarna kwam het huren van een villa in Spanje. Vlakbij het strand. Ontspanning en leuke, verfrissende contacten.

Daarna volgde Frankrijk en in de afgelopen jaren lag onze focus met name op België. Het Chateau du Fayt. Vlakbij de Franse grens, bovenop een heuvel. Met vijftien slaapkamers, 8 badkamers, 2 BBQ's en dagelijks kampvuur konden wij ons zeer goed vermaken!
Kinderen en volwassenen, getrouwde stellen, vrijgezellen...it all fitted together. En nu: omdat er nog zoveel mooie plekjes te ontdekken zijn, is elke vakantie weer een verrassing! Ieder huis heeft zijn charme en elke omgeving is verfrissend. Omdat we er samen even uit zijn!

Onze kernwaarden zijn oa: leven uitdragen door interactie en connectie, vrijheid en respect in het maken van keuzes en daarnaast bieden van grenzen, ruimte voor fouten (genade) en bewustwording van je eigen, positieve invloed.

?

© Christelijkevakantiesite.nl 2020 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid