Christelijkevakantiesite.nl

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet, 4/6-persoons mindervaliden chalet

Zoekresultaat » Nederland » Gelderland - Veluwe » Nunspeet » Vakantiepark Familiehuis Nunspeet, 4/6-persoons mindervaliden chalet

Details

Type chalet
Slaapkamers 2
Max. personen 6
Prijs
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust Op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is de zondagsrust gewenst. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is, in- & uitchecken op deze dag niet mogelijk is, er geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden en dat de voetbalkooi in verband met geluidshinder gesloten is.
Adres Randmeerweg 14 Nunspeet Gelderland - Veluwe Nederland
Aanbieder Vakantiepark Familiehuis Nunspeet
0341-250851


Praktische info wisseldag in overleg In het hoogseizoen alleen wisselen op vrijdag. Buiten het hoogseizoen in overleg (ook een midweek, weekend of extra nachten mogelijk)., check-in tijd vanaf 15.00, check-uit tijd uiterlijk 10.00
Website www.familiehuisnunspeet.nl

Omschrijving

De ligging van ons vakantiepark leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie in een van onze goed onderhouden accommodaties. Vanaf het park loopt u zo naar het Veluwemeer, liefhebbers van watersport weten het al langer; het Veluwemeer is een schitterende plek om van alles te ondernemen op en rondom het water. Familiehuis Nunspeet biedt dan ook tal van verhuurmogelijkheden; u kunt bijvoorbeeld een surfboard, kano of catamaran huren.
In de directe omgeving vindt u prachtige, bossen, heide en zandverstuivingen op korte afstand van het park. Er zijn prachtige fietsroutes langs de randmeren en over de Veluwe. U kunt eigenlijk bij ons alle kanten op.

Bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet voelt iedereen zich thuis!

Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op onze site: www.familiehuisnunspeet.nl

Algemene beschrijving

Onze Mindervalidenchalet is een speciaal aangepaste chalet van 65 m² inclusief een berging op een ruime kavel. De chalet en berging zijn rolstoeltoegankelijk (brede deuren).
Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij het chalet.

Woonkamer

Woonkamer met openslaande tuindeuren naar het terras met tuinmeubilair.

Keuken

Compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser, (combi)magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat (filter).

Slaapkamers

Onze MiVa-chalet beschikt over twee slaapkamers waarvan één middels een schuifdeur toegang heeft tot de badkamer. Deze (zorg)slaapkamer is voorzien van een hoog-laag bed en een tillift. De tweede slaapkamer heeft een 2-persoons bed.

Badkamer

Aangepaste badkamer met douche, douchebrancard, wastafel en verhoogd toilet met handgrepen.

Omgevingstips

Ook buiten ons park kunt u zich uitstekend vermaken. Vakantiepark Familiehuis Nunspeet ligt op een paar kilometer afstand van Nunspeet in een prachtige omgeving om al fietsend en wandelend te ontdekken. Zo is heel de Veluwe voorzien van fietsknooppunten die ook door Nunspeet voeren en zijn er diverse wandelroutes voor u uitgezet. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Onderstaand een greep uit de vele mogelijkheden die Nunspeet en omgeving bieden:

Zandenplas, Zandenbos,Uitkijktoren, Bezoekerscentrum Veluwe-Noord, De Kijktuinen, Oudheidskamer, Zwembad en bowlingcentrum De Brake, Surfoever De Hoge Bijssel, Strand Horst met kitesurfmogelijkheid, Veluwerandveer, Rondvaarten, Schaapskudde, Wildspeurtochten, Kaasboerderij, historische binnenstad Elburg en Harderwijk, Dolfinarium, Walibi Holland, en nog veel meer......

Voorwaarden

Indien u een reservering maakt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden & huisdierregels op onze website!

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Airconditioning, Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi
Bijzonderheden Aangepast voor mindervaliden, Fietsverhuur, Rolstoeltoegankelijk, Huisdieren niet toegestaan
Geloven Zondagsrust
Omgeving Bossen, Nabij meer of rivier, Op bungalowpark, Strand, duinen, zee
Activiteiten Golfen (golfbaan) (7 km), Kerkbezoek (4 km), Museum/musea (4 km), Sauna bezoek (8 km), Speeltuin, Vissen, Zwemmen (zwembad) (7 km)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
De huur van een accommodatie is exclusief de verplichte kosten van; bedlinnen, gemeenteheffing, eindschoonmaak & reserveringskosten. Wilt u een comfortabele accommodatie aan onze midden vijver of een villa met overkapping, wasmachine, airco of wenst u een speciale liggen, dan betaald u voorkeurskosten. U kunt bij ons ook een annuleringsfonds afsluiten. Neemt u uw huisdier mee dan is dit altijd op aanvraag!

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid