Christelijkevakantiesite.nl

Gasthof Kirchenwirt Gnesau

Zoekresultaat » Oostenrijk » Karinthië » Gnesau » Gasthof Kirchenwirt Gnesau

Details

Type gastenkamer
Slaapkamers 8
Max. personen 4
Prijs vanaf € 93 / dag, € 623 / week, € 356 / midweek, € 267 / weekend
Luxe 3 sterren (gerieflijk)
Zondagrust Geen aankomst op zondag. In het Gasthof is een ruimte beschikbaar om desgewenst met andere gasten gezamenlijk een Nederlandse dienst te volgen of de zondag door te brengen.
Adres Gnesau 31 Gnesau Karinthië Oostenrijk
Aanbieder Gasthof Kirchenwirt Gnesau
+4366565681882


Praktische info wisseldag in overleg Reserveren? Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken. Belt u liever naar een Nederlands telefoonnummer? Geen probleem. Wij zijn ook bereikbaar via 06 - 45 21 24 87, check-in tijd vanaf 15 - 19 uur, check-uit tijd uiterlijk 10 uur
Website www.gasthofkirchenwirtgnesau.at

Omschrijving

Gastvrijheid bieden, in één van de mooiste landen van Europa: Oostenrijk. Dat was onze droom en die zijn we achterna gegaan! Wij zijn pas tevreden als onze gasten zich echt op hun gemak voelen, wij willen nét dat beetje extra bieden. We denken graag met je mee over uitjes, in de buurt en wat verder weg. Fietsen of wandelen in de buurt? Vraag ons naar de routes.

Onze Gasthof staat middenin het Gurktaler dorp Gnesau. Daardoor kan je meegenieten van het typisch Oostenrijkse leven, terwijl je met een paar minuten de pracht van de natuur inloopt. Op ons terras of in het restaurant kan je genieten van lokaal eten en drinken, maar ook Nederlandse snacks zijn te bestellen. In onze gezellige Stube kan je altijd terecht voor een praatje, al dan niet met de dorpsbewoners.

De ligging biedt een ideaal startpunt voor tal van activiteiten. Zowel in de zomer als in de winter biedt het kuuroord Bad Kleinkirchheim volop ontspanning. Op de Turracher Höhe zijn tal van activiteiten voor het hele gezin.

In de zomer bieden de bekende meren van Karinthië, zoals de Millstatter See, Ossiacher See en Faaker See verkoeling, ze liggen allemaal op rijafstand van ons Gasthof. Wandelaars en fietsers kunnen direct vanaf het Gasthof starten voor urenlang wandel- en fietsplezier.
In de winter begint de langlaufloipe voor de deur! De skipistes van Bad Kleinkirchheim, Turracher Höhe, Gerlitzen en Hochrindl bereikt u met de auto in 10-15 minuten.

Kortom: Gasthof Kirchenwirt Gnesau is altijd een bezoek waard!

Accomodaties

Twee persoonskamers
De tweepersoonskamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Alle kamers beschikken over een groot tweepersoonsbed, een ruime kledingkast en een kleine zithoek. De eigen badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Familiekamer
De familiekamer bevindt zich op de 2e etage en heeft naast een eigen entree 2 ruime slaapkamers met elk een groot 2-persoonsbed en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.
Beide slaapkamers beschikken over een klein zitje en een ruime kledingkast.

Appartementen
Onze vierpersoonsappartementen beschikken over een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer met douche/toilet/wastafel.
De woonkamer is voorzien van een eethoek en een zithoek.
De 2 aparte slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden.
De keuken is volledig ingericht met koelkast met vriesgedeelte en oven/magnetron.

Studio
De gezellig ingerichte studio heeft een voorportaal en een ruime kamer, voorzien van eigen keuken, groot 2-persoonsbed en zithoek. De eigen badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Terras
Het gemeenschappelijke terras op de 1e etage kan vrij gebruikt worden.

Reserveren?

Bel of mail ons voor het bespreken van de mogelijkheden!
Belt u liever naar een Nederlands telefoonnummer?
Geen probleem. Wij zijn ook bereikbaar via 06 - 57 17 35 92

Voorwaarden

Aankomst tussen 15-19 uur
Vertrek voor 10 uur

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Toilet, TV en/of audio, WiFi, De studio en appartementen beschikken over een keuken met koelkast, kookgelegenheid. Daarnaast is in de studio een magnetron aanwezig en in de appartementen een oven/magnetron. Het gemeenschappelijk terras op de 1e etage is vrij toegankelijk. Bij mooi weer is het mogelijk daar het ontbijt te gebruiken.
Bijzonderheden Groepsaccommodatie, Huisdieren toegestaan, Honden zijn, na vooraanmelding, toegestaan. Kosten EUR 7,50 per nacht. Het is mogelijk ons Gasthof als groepsaccommodatie te huren, in totaal is er plaats voor 22 personen. Vraagt ons naar de mogelijkheden.
Omgeving Bergen of heuvels, Gnesau ligt in Nationaal Park Nockbergen in Karinthië.
Activiteiten Dierentuin (25 km), Golfen (golfbaan) (8 km), Kerkbezoek (12 km), Museum/musea (12 km), Speeltuin (1 km), Waterrecreatie (20 km), Zwemmen (zwembad) (10 km), Wintersport / skieën (skigebied) (10 km), In de zomer zijn er talrijke wandel- en fietsroutes in de omgeving. De diverse bergbanen in de omgeving brengen u snel de bergen in.

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
Beddengoed
Handdoeken
Keukenlinnen (appartementen en studio)
WC-papier
Wifi
Schoonmaak
Bij de tweepersoonskamers is ook het ontbijt inbegrepen.
Bij de studio met keuken en de twee appartementen is ontbijt exclusief. U kunt dat bijboeken voor EUR 8,50 pppd.
De toeristenbelasting bedraagt EUR 1,90 pppd vanaf 17 jaar.

Tariefindicatie

Periode vanaf Periode tot Dag Week Midweek Weekend Uitzondering Opmerking
01-07-24 31-08-24 €99 €665

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid