Christelijkevakantiesite.nl

Christelijke / Reformatorische Camping De Solse Berg op de Veluwe in Gelderland - met zondagsrust

Zoekresultaat » Nederland » Gelderland - Veluwe » GARDEREN » Christelijke / Reformatorische Camping De Solse Berg op de Veluwe in Gelderland - met zondagsrust

Details

Type camping
Slaapkamers 0
Max. personen 0
Prijs vanaf € 19,50 / dag
Luxe 5 sterren (luxueus)
Zondagrust Op onze christelijke Camping De Solse Berg in Garderen ervaren wij de zondag als een vrije dag gekregen van onze God. Voor u en voor ons een gekregen dag van onze God. Op Camping De Solse Berg is de zondagsrust gewenst en is om die reden dan ook vastgelegd in het reglement. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is. Het is niet toegestaan om op zondag aan te komen en/of te vertrekken. Op zondag vinden er geen georganiseerde activiteiten plaats. Omdat wij (en veel van onze gasten) de zondag als rustdag waarderen, vragen wij u, met oog op drukte op de camping, om terughoudend te zijn met het uitnodigen van visite op zondag. Zie www.solseberg.nl/reglement voor meer informatie.
Adres Koesteeg 6 GARDEREN Gelderland - Veluwe Nederland
Aanbieder Christelijke Camping De Solse Berg
Praktische info wisseldag in overleg Op alle dagen uitgezonderd zondag., check-in tijd vanaf 14:00, check-uit tijd uiterlijk 10:30
Website www.solseberg.nl

Omschrijving

Wij bieden u ruime comfort kampeerplaatsen van ruim 150 m2 met 16 ampère stroomaansluiting, rioleringsafvoer en water.

Omdat wij ook gezinnen op onze camping verwelkomen, hebben wij een autovrij veld. Bij aankomst en vertrek wordt de caravan met de auto en (evt met hulp van de campingbeheerder) naar haar plek gereden. Op het autovrije veld parkeert u de auto op een aangrenzende parkeerstrook.

Het ontmoetingsgebouw is één van de blikvangers op ons terrein. Onder de inpandige veranda met robuuste douglas balken is het in de vroege ochtend al heerlijk toeven. Genieten van het heerlijke ochtendzonnetje en de vroege vogelzang. In de middag is het heerlijk om er in de schaduw te zitten (voor zonliefhebbers is middags ook de heerlijke zon op het terras).

Op het terrein van maar liefst 7.500 m2 hebben de kinderen de mogelijkheid om te voetballen of in de zandbak te spelen. Ook staan er een paar skelters. Voor de sportliefhebbers is er ruimte genoeg om een balletje te trappen. Daarnaast is er voldoende ruimte om vrij te spelen in het bos en op de velden. Achter de camping ligt een dal dat in een ver verleden is uitgegraven. De afdaling en het gele mulle zand bieden voor kinderen de mogelijkheid om hutten te bouwen. Dit zorgt voor urenlang heerlijk speelplezier.Voor de vroege vogels is het mogelijk om bij de kippen een heerlijk vers eitje te rapen.

In het ontmoetingsgebouw hebben we een grote ontmoetingsruimte waar jongeren (en ouderen) zich kunnen vermaken aan de voetbaltafel. Het is een gezellige ruimte met een rustieke uitstraling dankzij oud gebint, boerenstuc op de wand en een heuse hilt. Wellicht houdt u van lezen en pakt u graag een boek? Dat kan, want in de ontmoetingsruimte is een mini bibliotheek.

Behalve de vaatwasplaatsen en de stortplaats voor uw chemisch toilet, is er ook een kleine wasserette in het gebouw voor het wassen en drogen van uw vakantiewas.


Camping de Solse Berg ligt nabij bos, heide en een rustige groene vallei waar melkkoeien grazen, op korte afstand van Garderen (500 m), Uddel (5 km), Staverden (8 km), Voorthuizen (11 km), Harderwijk (17km) en Barneveld (18 km). Het kasteel in Staverden, het kleinste stadje van Nederland, is een bezoekje waard.

Weet dat u welkom bent op onze comfort camping

Nieuwe boerencamping De Solse Berg aan de rand van bos en weide in Garderen

Kom ontspannen kamperen op Camping de Solse Berg. De camping ligt in een prachtig gebied aan de rand van het bos dichtbij de weilanden waar melkkoeien grazen, op een korte afstand van Garderen (500 m), Uddel (5 km), Voorthuizen (11 km), Harderwijk (17 km) en Barneveld (18 km). U geniet hier van de stilte, die wordt onderbroken door het kwaken van kikkers, het karakteristieke geluid van roofvogels of het kwaken van de eenden. In de directe omgeving komt u nog regelmatig hazen, konijnen, reeën en/of wilde zwijnen tegen.

Camping de Solse Berg biedt 25 ruime kampeerplaatsen van ruim 150 m2 met 16 ampère stroomaansluiting en een eigen watertappuntje.

Het ontmoetingsgebouw is één van de blikvangers op ons terrein. Onder de inpandige veranda is het in de vroege ochtend al heerlijk toeven. Genieten van het heerlijke ochtendzonnetje en de vroege vogelzang. In de middag is het heerlijk om er in de schaduw te zitten.

Liefde voor de natuur en dieren zit in onze genen. Middels de boerencamping willen we u de mooie natuur laten beleven. We hopen u te ontmoeten, zodat u ook het boerenlandschap en de prachtige natuur in en om Garderen kunt ontdekken.

De camping is open van 15 maart t/m 31 oktober. Geen aankomst of vertrek op zondag.

Weet dat u hartelijk welkom bent!

Aanwezige faciliteiten:
Boerderij
Speelgelegenheid
Bos in omg.
Huisdieren in overleg
Recreatieruimte
Openbaar vervoer
> 20 kampeerplts.
Campers welkom
Autovrije camping
Dagelijkse voorz.

Kindvriendelijke camping

Op het terrein van maar liefst 7500 m2 hebben de kinderen de mogelijkheid om te voetballen of in de zandbak te spelen. Ook staan er een paar skelters. In het ontmoetingsgebouw hebben we een grote gezellige ontmoetingsruimte waar jongeren (en ouderen vanzelf) zich kunnen vermaken aan de voetbaltafel. Verder kunnen de kinderen heerlijk spelen op de speeltoestellen, in de zandbak of in het bos.

Voorwaarden

Vakantie met hartelijk respect voor elkaar!

Camping De Solse Berg is een boerencamping met een christelijke identiteit. Iedereen die de zondagsrust respecteert, is meer dan welkom op ons uniek gelegen camping in Garderen op de Solse berg.

Lees het reglement op: www.solseberg.nl/reglement

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Kindermeubilair, Magnetron, Toilet, Vaatwasmachine, Wasmachine, WiFi, Sfeervolle ontmoetingsruimte met een koffieapparaat zodat u kunt genieten van een bakje koffie van vers gemalen bonen.
Bijzonderheden Huisdieren toegestaan, Kindvriendelijk
Geloven Reformatorisch, Zondagsrust
Omgeving Bergen of heuvels, Bossen, Landelijk, Op camping, Stads-/dorpskern, Supermarkt of winkel(s)

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen
Een luxe kampeerplek van 150 m2 met water, stroom 16A en rioleringsafvoer. Gratis gebruik van een warme douche. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te afwassen en onze gezellige ontmoetingsruimte te gebruiken. We hebben een luxe wasdroger en wasmachine die tegen betaling kan worden gebruikt.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid